Saltar apartados

VEU

matriculat en llengues-banner
Banner Teatro L'Alcudia
estiuseualacantSF
estiuseualacantRC
Cursos de verano 2016
Banner Cursos Verano Ciudad de la Luz

Cultura en la UA

19/07/2016
La Universitat d'Alacant llança la campanya Matricula't en llengües: el teu futur

Amb aquesta campanya, la UA vol informar als estudiants sobre la seua oferta d'assignatures impartides en valencià, anglès i altres llengües per al curs 2016/2017, una oferta que pretén reforçar el paper de la igualtat lingüística i la formació en llengües, així com la seua acreditació, la mobilitat internacional dels estudiants, i capacitació per a afrontar el mercat laboral internacional des de la projecció de la cultura pròpia

CulturaEn valencià
08/06/2016
IV Festival de Teatre Clàssic l'Alcúdia Universitat d'Alacant

Del 7 al 29 de juliol - Jaciment arqueològic de l'Alcúdia (Elx)

La UA es complau a presentar una nova edició del Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia, pel qual estan passant agrupacions teatrals i obres de la talla de TNT (Restos / Freda), Teatro defondo (Los Atroces), Verbo Producciones (El cerco de Numancia) o Cía. Ferroviaria (EQUUS), que trobaran al jaciment de l'Alcúdia un marc idoni d'escenificació. Això els divendres (22h). I com a novetat per a aquest any s'inclouen quatre representacions de teatre universitari gratuïtes els dijous. Aconsegueix les teues entrades o abonaments!

CulturaTeatre i dansa
23/07/2016
"A dos leguas de Jauja", per l'Aula d'Arts Escèniques de la UMH

Dijous 28 de juliol - Jaciment Arqueològic de l'Alcúdia (Elx) - 22.00 hores

Les sessions de teatre universitari del IV Festival de Teatre Clàssic l'Alcúdia Universitat d'Alacant s'acomiaden amb aquesta Adaptació dramàtica d'Adán Rodríguez sobre els passos de Lope de Rueda: Pagar y no pagar, La tierra de Jauja, Cornudo y contento, Las aceitunas i El rufián cobarde. «Que vostres mercès s'ho passen d'allò més bé!».

CulturaTeatre i dansa
23/07/2016
EQUUS, per la Cía. Ferroviària

Divendres 29 de juliol - Jaciment arqueològic de l'Alcúdia (Elx) - 22.00 hores

Per a Allan, Equus és un déu, una divinitat en el nom de la qual es llança sense frens a les aigües embravides dels seus instints mes vitals, en connexió amb la natura. Atenent a les claus del gran teatre grec, la Cía. Ferroviaria ens planteja l'ancestral conflicte entre Apol·lo i el Dionis; la racionalitat i l'ordre enfront de la llibertat, la rauxa i l'instint. IV Festival de Teatre Clàssic l'Alcúdia Universitat d'Alacant. Entrades.

CulturaTeatre i dansa
08/07/2016
"Dins", exposició fotogràfica d'Iván Carbonell a l'interior de persones amb diversitat funcional

Del 7 al 29 de juliol - Sala Aifos de la UA

«Dins es troba sempre la veritat, allò que no és aparença. Dins està l'essència de les coses i per descomptat, també de les persones». Una exposició del fotògraf Iván Carbonell que s'endinsa en l'ànima de les persones usuàries del Centre SantRafael. 

CulturaExposicions
25/07/2016
Finalitzen les residències formatives Plus al MUA

Des d'11 al 22 de juliol, cinc artistes han participat en el MUA en el seu II Programa de residències formatives Plus: Pilar García Huidobro, Agus Bres, Gloria Marco, Verónica Velaz i Clara Sánchez, tots professionals en actiu. Els projectes artístics que han desenvolupat formaran una mostra col·lectiva que s'exposarà al setembre.

CulturaExposicions
25/07/2016
Concurs de logotip per a la Seu Universitària de Torrevella

Termini fins al 30 de setembre

Amb motiu del reconeixement de Torrevella com a seu de la Universitat d’Alacant, es convoca un concurs per al disseny del logotip que d’ara endavant identificarà i distingirà la nova Seu Universitària de Torrevella. El nou logotip acompanyarà la difusió de tots els actes que d’ara endavant faça la Seu Universitària de Torrevella. Bases.

Concursos i premis
27/07/2016
La silueta del castell identificarà a la seu universitària de Dénia

El delineant i dissenyador gràfic Vicente Ivars Crespoha resultat guanyador del concurs convocat per la Universitat d’Alacant per a triar el logotip que identifique la Seu Universitària de Dénia. El treball d’Ivars Crespo té com a títol Línies bàsiques. El dissenyador ha esbossat la silueta del monument més icònic de la ciutat, el castell.

Concursos i premis
27/07/2016
Cursos de Valencià en la UA 2016-2017 quadrimestrals

Preinscripció de l''1 fins al 9 de setembre per al primer quadrimestre

El Servei de Llengües i Cultura (SLC) ofereix cursos en dos modalitats diferents per als membres de la comunitat universitària: A2 Erasmus, B1, B2, C1 i C2 semipresencials i B2, C1 i C2 no presencials. Pots començar amb el Valencià Bàsic (A2, B1) o practicar la conversa al Centre d'Autoprenentatge del Valencià (CAU web.ua.es/cau), als baixos de la Biblioteca General. Les places vacants podran ser completades amb persones sense vinculació amb la UA.

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
27/07/2016
Cursos de valencià en la Seu de Torrevella

Preinscripció de l''1 fins al 9 de setembre

El Servei de Llengües i Cultura (SLC) de la Universitat d'Alacant organitza cursos semipresencials de 100 hores: 60 h presencials de continguts lèxics i gramaticals i 40 h de treball en línia. Nivells B1 - B2 - C1. S'ha de fer obligatòriament una preinscripció entre les 9 hores de l'1 de setembre i les 14 hores del 9 de setembre de 2016, prèvia a la matrícula. Formulari de preinscripció.

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
18/05/2016
Matrícula oberta per als Cursos d'Estiu de la UA 2016

Mes de juliol

Aprofita l'estiu i millora la teua formació! La UA ha programat 43 cursos per als mesos de juny i juliol amb una temàtica molt variada: ciències i tecnologia, medi ambient, dret, economia, educació, igualtat, història i arqueologia. Consulta la llista completa i matricula't en: http://web.ua.es/estiu

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
25/05/2016
Quatre cursos de cinema en Ciutat de la Llum per a aquest estiu

Mes de juliol

La UA i la GV ofereixen quatre cursos de temàtica cinematogràfica dins dels Cursos d'Estiu Rafael Altamira de la UA: "L’actor davant de la càmera", dirigit per Gracia Querejeta; "De la idea a la pantalla", amb la direcció de Montxo Armendáriz i Puy Oria; "Curs de Doblatge", dirigit per Benjamí Figueres i José Luis Siruana; i "Workshop d’iniciació al cinema #Makers", amb Giovanna Ribes, Inés Gil, Rafael Maciá, Verónica Cerdán, Mentxu Segura i David Valero.

CulturaCinemaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
20/07/2016
Història i Humanitats en els Cursos d'Estiu de la UA

Del 25 al 29 de juliol - Calmes Universitàries de Petrer i Campus de la UA

Les matèries d'Història i Humanitats tenen presència en dos interessants Cursos d'Estiu Rafael Altamira de la Universitat d'Alacant amb els programes docents de "Desde la cenizas de Auschwitz: experiencia totalitaria y retos para el futuro" i "Les fonts orals en la recerca històrica".

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
29/06/2016
Convocatòria de subvencions per a l'organització d'activitats de promoció sociocultural, lingüística i esportiva per a l'any 2016

Termini de presentació permanent fins a l'1 de desembre de 2016

Aquesta convocatòria té com a objectiu promoure les activitats que tinguen com a finalitat complementar la formació integral de la comunitat universitària, contribuint a fomentar la creació d'un espai de debat i creativitat, generant coneixement al nostre voltant, o fent possible la connexió amb els valors de la igualtat, la sostenibilitat, la integració o la cooperació Les ajudes es dirigeixen exclusivament a col·lectius externs a la UA que hi estiguen vinculats prèviament per conveni previ. Consulta les bases.

Concursos i premis

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464