Saltar apartados

VEU

Micropinzellades
Taller radio
Talleres 2015-16 2o
ACUA-2016-2o-cuatrimestre
Cultura en la UA

Cultura en la UA

14/01/2016
Agenda Cultural de la Universitat d'Alacant de febrer a juny

L'Agenda Cultural de la Universitat d'Alacant ha programat 24 espectacles de dansa, teatre, cinema i música, a més d'exposicions i jornades culturals. T'animes?

CulturaExposicionsTeatre i dansaMúsicaCinemaEn valencià
08/02/2016
III Dia de la Ràdio EPS

Aquest dijous, 11 de febrer, el Paranimf de la UA acull el III Dia de la Ràdio EPS. Actuacions musicals, concursos, conferències, a més d'un duel entre Arkano i Chuty són algunes de les activitats que ens proposen. T'animes?

CulturaMúsicaConcursos i premisInformació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències
04/02/2016
Ignacio Escolar ofereix l'11 de febrer, dues conferències a la Universitat d'Alacant

El director d'eldiario.es, Ignacio Escolar, ofereix l'11 de febrer, dues conferències a la Universitat d'Alacant, una al campus, de matí, i una altra en la Seu Ciutat d'Alacant (Sant Ferran, 40), de vesprada. Les conferències d'Ignacio Escolar estan emmarcades en el periodisme en temps de crisi.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències
05/02/2016
Nova programació del Centre d'Estudis Mario Benedetti

El Centre d'Estudis Iberoamericà Mario Benedetti (CEMAB) presenta la seua nova programació  per als mesos de febrer a maig de 2016. El Centenari de la mort de Rubén Darío i el IV Centenari de l'Inca Garcilaso de la Vega, centra la nova programació del Centre d'Estudis Iberoamericà Mario Benedetti (CEMAB) que inclou, a més, activitats entorn dels escriptors Juan Carlos Onetti  i Pablo Neruda, a més d'una “Vesprada de contes en el CeMaB”

CulturaLiteratura
04/02/2016
2016, any de Cervantes, Shakespeare i Llull

La Universitat d'Alacant, amb la coordinació del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística i de la Facultat de Filosofia i Lletres, ha organitzat un ampli programa a fi de celebrar els centenaris de Miguel de Cervantes, William Shakespeare i Ramón Llull al llarg de l'any 2016.

CulturaExposicionsLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències
05/02/2016
Co(i)npiracions, quatre concerts de Joan Amèric i Andreu Valor

Joan Amèric i Andreu Valor portaran les seues Co(i)nspiracions a Benilloba, el Pinós, l'Orxa i Guardamar, de la mà de la Universitat d'Alacant. Els tres primers concerts seran al febrer i l'últim a l'abril. Entrada lliure.

CulturaMúsicaEn valencià
03/02/2016
Onetti, un retrobament al MUA

Objectes personals, primeres edicions i dues conferències ens retroben amb Juan Carlos Onetti. El MUA acull una mostra i una jornada de conferències entorn de l'escriptor uruguaià, guanyador del Premio Nacional de las Letras i del Premio Cervantes. Del 10 de febrer al 20 de març

CulturaExposicionsLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències
04/02/2016
XIII jornades de Teatro Universitario en el Bajo Segura

Del 6 de febrer al 5 de març, la Casa de Música i Cultura de Los Montesinos acollirà cada dissabte, a les 20.30 hores, cadascuna de les representacions, amb entrada lliure limitada a la capacitat de la sala. La Universitat d'Alacant, la Càtedra Arquebisbe Loaces i l'Ajuntament de Los Montesinos, amb la col·laboració de la Sociedad Española de Estudios Clásicos, organitzen aquestes jornades.

CulturaTeatre i dansa
02/02/2016
Petits monstres, 18 de febrer en el Paranimf

El 18 de febrer, a les 20.00 hores, el Paranimf acull la representació de Petits monstres. Entrades a 5 euros en llibreria Compàs, Instant Tiquet i una hora abans en el lloc de la representació.

CulturaTeatre i dansaEn valencià
02/02/2016
Cinema d'animació en valencià a la Seu d'Alacant

La Seu Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4) acull tots els dissabtes, del 6 de febrer al 5 de març, el cicle de Cinema en valencià per als més menuts. A més, també hi ha programades activitats després de les pel·lícules.

CulturaCinemaEn valenciàInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
02/02/2016
Activitats didàctiques de l'agenda ACUA

L'Agenda Cultural de la Universitat d'Alacant ha programat de febrer a juny cinc activitats didàctiques per a instituts, al voltant de la música, el teatre i la literatura.

CulturaTeatre i dansaEn valencià
01/02/2016
Cultura ofereix sis tallers de teatre aquest quadrimestre

El Servei de Cultura t'ofereix sis tallers de teatre per a aquest quadrimestre, des de diferents perspectives i en valencià i castellà. Mira nostra oferta i apunta't.

CulturaTeatre i dansaEn valenciàInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
01/02/2016
Tallers de periodisme ¡ publicitat

El Servei de Llengües i Cultura de la Universitat d'Alacant ha programat els tallers del segon quadrimestre del curs amb una variada oferta d'arts plàstiques, cinema, dansa, divulgació, escriptura, música, oratòria, periodisme i teatre. Matrícula oberta partir del 12 de gener. En periodisme i publicitat, els tallers d'enguany són un taller pràctic de ràdio "La publicidad en rádio: diseño y locución de contenidos publicitarios""Fotoperiodismo".

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
28/01/2016
Els 13 del Sidrón, jornades de Paeleoantropologia i visites guiades

El Museu de la Universitat d'Alacant acull fins al 15 de març l'exposició Los13 del Sidrón, una mostra multidisciplinària que acull reproduccions òssies i peces lítiques originals, panells explicatius i vídeos sobre el jaciment prehistòric trobat en aquesta cova asturiana. A més de la mostra, es duran a terme activitats complementàries, com les VI Jornadas científicas en Ciencias de la Tierra: Paleantropología, a més d'un conjunt d'activitats didàctiques organitzades per la Facultat de Ciències i el Departament de Ciències de la Terra i del Medi ambient de la UA.

CulturaExposicionsDivulgació científicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...JornadesConferències
27/01/2016
Cultura, reflexió i anàlisi a la Seu d'Alacant

Cultura, reflexió i anàlisi seran els eixos de la nova programació de la Seu Ciutat d'Alacant per als pròxims mesos. Així, la celebració de l'Any Rafael Altamira, el Dia Mundial de l'Aigua, el Dia Mundial del Medi ambient o l'Aniversari del Final de la Segona Guerra Mundial i la Setmana de la Història, entre d'altres.

CulturaExposicionsMúsicaLiteraturaDivulgació científicaEn valenciàConcursos i premisInformació sobre jornades, cursos, conferències...JornadesCursos i tallersConferències
28/01/2016
La UA estrena el 19 de febrer 9 bares, la nova pel·lícula d'Ángel Puado

El 19 de febrer, a les 21.00 hores, la Facultat d'Educacion acull l'estrena de la nova pel·lícula d'Ángel Puado, 9 bares. En aquest segon llargmetratge, el director alacantí compon una comèdia coral en la qual han participat alumnes de la Universitat d'Alacant, a més d'un elenc d'actors alacantins.

CulturaCinema
25/01/2016
Divulgarte: diàlegs entre recerca i art en la Seu Ciutat d'Alacant

Investigadors i artistes es trobaran en el Cicle DivulgArte, que pretén mostrar que l'Art i la Recerca, siga o no científica, estan més pròxims del que puga semblar a priori. El cicle, que comença el dimarts en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4), s'articularà en conferències en les quals intervindran un artista i un investigador. Cadascun d'ells participarà divulgant els seus coneixements, de recerca i artístics.

CulturaEsportDivulgació científicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències
27/01/2016
70 veces 7 al MUA

El Museu de la Universitat d'Alacant acull del 28 de gener al 28 de febrer l'exposició 70 veces 7, de l'artista Natalia Ribes Hankins.

CulturaExposicions
15/01/2016
Torna el cicle de cinema en VOSE en la Mediateca de la UA

Cada dijous, de vesprada, a les 16.00 hores, tens una cita amb el millor cinema en VOSE. Tindrà lloc a la Mediateca de la Universitat d'Alacant. L'entrada és lliure però si vols matricular-te, pots fer-ho ací.

CulturaCinemaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
21/12/2015
Tallers culturals per al segon quadrimestre

Dansa, periodisme, teatre, pintura i fotografia són algunes de les disciplines de les quals s'ocupen els tallers de cultura per a aquest quadrimestre. ¿T'interessa? Matrícula oberta fins al 12 de gener

CulturaTeatre i dansaCinemaDivulgació científicaEn valenciàInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
18/01/2016
Triangles amorosos, dècada a dècada. Cinema en versió original en Sant Ferran

Al llarg de la història del cinema moltes pel·lícules s'han ocupat dels triangles amorosos. La nostra Aula de Cinema ha fet una selecció d'elles en el cicle en VOSE que podreu veure cada dimarts a  la Seu Ciutat d'Alacant, Sant Ferran 40.

CulturaCinemaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
20/01/2016
Cartografies silenciades, del 21 de gener al 28 de febrer al MUA

La Sala Sempere del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acull del 21 de gener al 28 de febrer l'exposició Cartografies Silenciades, de l'artista Ana Teresa Ortega.

CulturaExposicions
21/01/2016
Va en sèrie, fins a finals de juliol en el MUA

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acull durant aquest semestre aquesta interessant exposició dels seus fons propis. 13 artistes seleccionats i prop de mig centenar de les seues obres, amb alguna cosa en comú, són obres en sèrie i, a més, són una finestra per la qual mirar el procés creatiu de l'artista.

CulturaExposicions
21/01/2016
Nova edició de Divendres a la Seu

La seu universitària Ciutat d'Alacant, al seu edifici de Sant Fernando 40, acull el cicle Divendres a la seu. Durant els pròxims mesos, tindran lloc quatre actuacions de música, literatura, teatre i poesia.Totes les representacions seran a les 20.30 hores en la mateixa seu, amb entrada lliure fins a completar la capacitat de la sala.

CulturaMúsicaLiteraturaEn valencià
11/01/2016
AJUDES PER A l'ORGANITZACIÓ D'ACTIVITATS DE PROMOCIÓ CULTURAL I LINGÜÍSTICA PER A l'ANY 2016

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística fa pública una convocatòria per a la concessió d´ajudes destinades a finançar l´organització d´activitats de promoció cultural que es preveu dur a terme durant l´any 2016.Termini obert fins al 8 de febrer.

CulturaEn valenciàBeques i ajudes
08/01/2016
'Prometer hasta meter', la XV mostra d'Humor Social en la Seu d'Alacant

La XV edició de la mostra d'Humor Social. Prometre fins a ficar s'exhibeix en la Seu Ciutat d'Alacant de l'11 de gener a l'11 de febrer. A Ramón y Cajal, 4.

CulturaExposicions
08/01/2016
Nova edició del Màster de Guitarra Clàssica

Contínua aquest cicle de guitarra clàssica.

CulturaMúsicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
15/12/2015
Nova edició de Quaderns de cinema

Doblatge i subtítols són els eixos del número 10 de Quaderns de Cine. Una cita anual i ineludible que la Universitat d'Alacant ofereix a estudiosos i aficionats al setè art.

CulturaCinema
15/12/2015
Torna el Premi Sambori

T'agrada escriure i eres universitari? La Fundació Sambori ha convocat el Premi Sambori 2016 i tens de termini fins al 28 de febrer.

26/11/2015
II Certamen d'Experiències Científiques Universitat d'Alacant

La Universitat d'Alacant convoca el lI Certamen d'Experiències Científiques, amb la Delegació d'Alacant del 'Institut d'Estudis Catalans (IEC), i el suport de l'associació La Cívica-Escola Valenciana. El termini està obert ja i acaba el 10 de gener. Consulta las bases.

CulturaDivulgació científicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://gplus.to/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464