Saltar apartados

Exhibitions

Banner ACUA
banner-jano
banner_tallers1718segon
MUA banner cubo
banner-diumengesMUA

Exhibitions activity

12/12/2018
Trobades d'Art Contemporani 2018

La Universitat d'Alacant i l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert, inauguren una nova edició de les Trobades d'Art Contemporani (EAC), el divendres 11 de maig a les 19:30 hores, en la Sala El Cub del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). La mostra romandrà oberta al públic fins al 21 de juliol

12/12/2018
Resolució de la IV Convocatòria MUA de Residències de Creació i Recerca Artística.

Resolució (19 de juny de 2018)

BORSA DE PRODUCCIÓ DELS PROJECTOS:

  • Miguel Sellers Reig (aka Mighty Mise)
  • Rafael Fuster Bernal
  • Diana Lozano Gómez i Álvaro Jaén López (col·lectiu VAIG DONAR + LA GROUP)
  • Leonardo Ahr
  • David Scognamiglio

BORSA DE VIATGE I ALLOTJAMENT:

  • David Scognamiglio
12/12/2018
Exposició sobre el temps i l'espai a través de claus estètiques heterogènies, en el MUA

 

La Sala Eusebio Sempere del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) albergarà l'exposició col·lectiva "Narratives en les fissures de l'espai i el temps".
L'acte inaugural tindrà lloc el divendres 9 de novembre, a les 19 hores en el MUA, i la mostra estarà oberta al públic fins al 13 de gener de 2019.

 

Com a avantsala de l'exposició, Enric Mira, comissari de la mateixa, ha programat dues conferències per a abordar aquest tema en la Seu Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal 4) amb dues dels artistes que formen part d'aquesta mostra.

 

12/12/2018
El MUA llança una nova convocatòria bianual d'Arts Visuals: Pluri-identitats 2019

 Dirigida a artistes de qualsevol sexe, edat i nacionalitat, el termini de recepció de les propostes s'obri dilluns que ve 12 de novembre i finalitzarà el 12 de desembre de 2018, tots dos inclusivament.

S'admetrà qualsevol tipus de disciplina artística i han d'enviar-se al correu electrònic:mua.convocatorias@ua.es

12/12/2018
La UA presenta la primera programació cultural en el seu Campus d'Alcoi

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa la primera programació cultural que es durà a terme en el seu Campus d'Alcoi per al primer semestre del curs acadèmic i que estarà marcada per la producció pròpia. Així ho ha confirmat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, qui ha estat acompanyat en la presentació del programa cultural pel regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, Raúl Llopis, i per José Jordá, en representació de la Fundació Mútua Llevant, entitat mecenes del Campus d'Alcoi.

Tres espectacles teatrals, un de dansa i un altre musical, a més d'exposicions, cicles de cinema, jornades i conferències, conformen l'oferta per al primer semestre del curs marcada per la producció pròpia.

12/12/2018
Presentada la nueva programación ACUA de septiembre a noviembre

La nueva programación de la Agenda Cultural de la Universidad de Alicante (ACUA) ha sido presentada esta mañana en rueda de prensa por el vicerrector de Cultura, Deporte y Lenguas de la UA, Carles Cortés. La programación diseñada para este nuevo curso académico incluye 10 actividades culturales, que comprenden teatro, música, danza y circo, además de exposiciones y actividades para toda la familia.

12/12/2018
"Temps d'Art 2018", la primera exposición de la Convocatoria de Arte de la Cátedra Antoni Miró

Está integrada por las obras plásticas de las tres artistas, Mercè Díaz, Luisa Pastor y Silvia Viana, que resultaron seleccionadas en la primera convocatoria de becas lanzada por la Cátedra Antoni Miró de Arte Contemporáneo y la Fundación Banco Sabadell.

12/12/2018
'Diumenges al MUA' para toda la familia

Un año más, el Museo de la Universidad de Alicante (MUA) abre sus puertas con una nueva edición de 'Diumenges al MUA'y un amplio abanico de actividades de ocio familiar que incluyen visitas guiadas, talleres y juegos para los meses de septiembre a diciembre.

El programa para este cuatrimestre consta de 8 actividades culturales, con carácter gratuito, que se desarrollarán en la instalaciones del MUA.

12/12/2018
Ciclo "El declive de los derechos humanos"

Del 10 al 14 de diciembre la Universidad de Alicante, la Sede Universitaria Ciudad de Alicante y la Biblioteca Universitaria organizan un ciclo en honor al 70 aniversario de la Declaración Universal de los Derechos Humanos. En este, podremos disfrutar de exposiciones, conferencias, debates, ciclos de cine, acciones urbanas, lectura de la declaración, etc.

16/01/2017
"Contemos cómo pasó", imágenes de nuestra vida cotidiana a finales del franquismo

¿Eres de los que guardan fotografías antiguas? El proyecto Contemos cómo pasó. Imágenes y reflexiones de una cotidianidad (1958-1975) te anima a participar en la elaboración de un archivo con fotografías y otros materiales gráficos de carácter doméstico y privado que recojan diferentes escenas de cómo se vivía en Alicante de los últimos años del franquismo. Participa, y no olvides visitar su facebook, donde podrás ir viendo las distintas aportaciones.

Cooperation and Volunteerism

VEU - Cultural Magazine of the University of Alicante


Revista Cultural VEU
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464