Saltar apartados
2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
January / February / March / April / May / June / July / August / September / October / November / December
News published in December 2018
 • Wednesday, 12
 • OFUA nadal 2018

  Concerts de Nadal OFUA

  L'orquestra filharmònica de la Universitat d'Alacant oferirà tres actuacions nadalenques, una el 13 de desembre a les 20.00 h a Cocentaina, una altra el 14 de desembre a les 20.00 h a Castalla i, finalment, el 15 de desembre a les 20.00 h a Alacant, aquest últim solidari, a benefici de Càritas, en col·laboració amb els Clubs RotarisGerard Pastor serà el director convidat i el responsable del programa que inclou obres de Rossini, Tchaikovsky, Chabrier, Berlioz Suppé i Strauss.

 • Cartel La música que suena

  La música que et sona - III cicle de música de cambra

  Entre els mesos de desembre a maig podrem gaudir d'una sèrie de concerts en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4) a les 20.00 h. Aquest cicle ha sigut organitzat per aquesta seu i per l'Associació de Música de cambra d'Alacant (AMCA). Està dirigit per Victoria Marco i Daniel Curichagua.

   

 • cartelacua1

  Presentada la nova programació ACUA de setembre a novembre

  La nova programació de l’Agenda Cultural de la Universitat d’Alacant (ACUA) ha sigut presentada aquest matí en roda de premsa pel vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés. La programació dissenyada per a aquest nou curs acadèmic inclou deu activitats culturals, que comprenen teatre, música, dansa i circ, a més d’exposicions i activitats per a tota la família.

 • Banner VEU OFUA nadal

  L'OFUA presenta el seu Concert Solidari de Nadal a benefici de Càrites

  La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa el tradicional Concert de Nadal Rotary-UA, que interpretarà l'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA) sota l'adreça, per primera vegada, del director convidat Gerard Pastor.

  Igual que en les passades edicions, el concert serà a benefici de Càrites i se celebrarà el 15 de desembre en l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA) a les 20 hores, amb un preu/donatiu de 15 euros.

 • cultura UA Alcoy

  La UA presenta la primera programació cultural en el seu Campus d'Alcoi

  La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa la primera programació cultural que es durà a terme en el seu Campus d'Alcoi per al primer semestre del curs acadèmic i que estarà marcada per la producció pròpia. Així ho ha confirmat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, qui ha estat acompanyat en la presentació del programa cultural pel regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, Raúl Llopis, i per José Jordá, en representació de la Fundació Mútua Llevant, entitat mecenes del Campus d'Alcoi.

  Tres espectacles teatrals, un de dansa i un altre musical, a més d'exposicions, cicles de cinema, jornades i conferències, conformen l'oferta per al primer semestre del curs marcada per la producció pròpia.

 • talleres culturales

  Ja pots consultar la llista de tallers culturals per al curs 2018/19

  Matrícula oberta

  Consulta els cursos de cinema, música, teatre, dansa, arts plàstiques, escriptura, periodisme i oratòria que s'impartiran des de finals de setembre i fins a desembre i gaudeix de les vacances decidint en quins d'ells et matricularàs. No t'oblides de les Aules Culturals ni dels Tallers de Llengües i Cultures.

 • convenioOFU

  Renovat el conveni de patrocini de l'OFUA amb la Fundació Manuel Peláez

  La Fundació Manuel Peláez i la Universitat d'Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l'Orquestra Filharmònica de la UA. L'acord ha sigut rubricat en el despatx rectoral per la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles i pel rector de la Universitat, Manuel Palomar.

 • Go back to the Bulletin Board

VEU - Cultural Magazine of the University of Alicante


VEU Revista Cultural de la Universidad de Alicante
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Edif. Germán Bernácer
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464