Saltar apartados

UNA COMÈDIA PER A SOMIADORS SOLITARIS

Dijous que ve 13 de març, dins del cicle Cinema en Valencià, s'exhibeix La lluna en un cove, una intimista pel•lícula dirigida per Grojo i protagonitzada per Federico Luppi, Joan Dalmau, Eduard Soto, Bàrbara Goenaga, Dominique Pinon i Pep Jové, entre d’altres. La lluna en un cove són mil històries en una, un conte coral de somiadors solitaris que comparteixen anhels i desencantaments mentre esperen que millore la seua sort. Canviar el rumb de les seues vides pot resultar tan difícil com ficar la lluna en un cove, però qui ho intente serà un valent, no un boig.

Sinopsis
En Zeta (Edu Soto) té un mes per a lliurar la novel•la que li han encarregat i cada dia busca inspiració en l’estranya clientela que freqüenta el café Rossignol. Allí intima amb Alícia (Bárbara Goenaga), una guapa cambrera que no vol enamorar-se; coneix Pascal (Dominique Pinon), amo del local i artista de cabaret que espera nerviosa l’arribada d’Irene (Leigh Zimmerman) i Kurt (Michael Jenn). Tots desitgen canviar de vida. Ha arribar el moment de ser valents, d’intentar fer els impossibles.

Horari: 18.00, 20.15 i 22.00
Lloc: cinemes Astoria
Entrada gratuïta amb la TIU de la UA o amb invitació (recollida a la sala Aifos, el Consell de la Joventut i la Seu d'Alacant)

VEU - Cultural Magazine of the University of Alicante


Revista Cultural VEU
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464