Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • S'AMPLIA EL TERMINI DEL CONCURS DE CURTMETRATGES I VIDEOCLIPS

S'AMPLIA EL TERMINI DEL CONCURS DE CURTMETRATGES I VIDEOCLIPS

La segona edició del Concurs de Curtmetratges i Videoclips representa la consolidació d’aquesta plataforma per a la promoció i difusió de l’obra dels joves realitzadors valencians. La Facultat d’Econòmiques, l’Escola Politècnica Superior, el Vicerectorat d’Extensió Universitària i el Vicerectorat de Tecnologia i Innovació Educativa de la Universitat d’Alacant convoquen el II Concurs de Curtmetratges i Videoclips de la Universitat d’Alacant, al qual poden concórrer els estudiants matriculats en la UA amb obres de vídeo digital en valencià que no superen els 15 minuts de duració i guions originals i inèdits no premiats en concursos anteriors.

Les obres, que han d’haver sigut produïdes després de l’1 de gener del 2008, opten a un premi al Millor Curtmetratge (dotat amb 1.000 €), a un premi al Millor Videoclip (dotat amb 1.000 €) i a possibles mencions als curtmetratges i videoclips (dotades amb 100 €). El termini de presentació de treballs comença l’1 de març del 2009 i finalitza el 17 de juliol del 2009. Les bases completes del concurs es poden consultar en http://www.ua.es/spv/curtmetratges.html.

A més de les dotacions econòmiques, els premis tenen l’atractiu que els autors i autores dels treballs guanyadors es comprometen a presentar-los a l’edició 2009 del Festival de Cinema en Valencià Inquiet (http://www.inquiet.org), el qual, després de quatre edicions, ha demostrat que és el referent indiscutible en l’àmbit de l’audiovisual valencià.

VEU - Cultural Magazine of the University of Alicante


Revista Cultural VEU
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464