Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • FESFOC 2020 - Mireia Vives i Borja Penalba a Sant Joan d'Alacant

FESFOC 2020 - Mireia Vives i Borja Penalba a Sant Joan d'Alacant

Fesfoc 2020 a Sant Joan d'Alacant

Torna la música en valencià i en directe. El  dilluns 22 de juny a les 20.00 h , Mireia Vives i Borja Penalba actuaran a Sant Joan d’Alacant en el concert del Fesfoc, emmarcat tradicionalment en les Fogueres. Com cada any, la Universitat d’Alacant participa en l’organització juntament amb l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant, La cívica-Escola Valenciana i la Comissió de festes de les fogueres de Sant Joan d’Alacant. A més, hi ha la col·laboració de la Diputació d’Alacant i de la Generalitat Valenciana - Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura I Esport.

La Universitat d’Alacant hi ha col·laborat des del començament i ara és un temps en què la cultura ha de continuar tenint suport. A poc a poc, els escenaris tornen a obrir-se i la música torna a alimentar l’ànima.

Recinte i invitacions

El lloc que acollirà el concert és el CEIP Crist de la Pau (av. La Rambla, núm. 1), un espai amb l’ accés controlat i a l’aire lliure . Se seguiran els corresponents protocols de seguretat i és limitat a 100 persones .

Per tal d’aconseguir les  invitacions  per a accedir-hi es pot escriure un correu electrònic a lacivica.cat@gmail.com o telefonar al 607 930 565. Són gratuïtes, només cal fer-ne la reserva.

Mireia Vives i Borja Penalba

Al concert, Mireia Vives i Borja Penalba, presentaran el seu últim disc   Cançons de fer camí  , un recull de cançons pròpies i musicacions de poesies d’autors contemporanis majoritàriament. Al 2016 van encetar una trajectòria conjunta amb la musicació dels poemes de L’amor fora de mapa, de Roc Casagran, i l’any següent van publicar el seu primer disc propi. També coincideixen al grup Ovidi4, en què s’homenatja l’alcoià Ovidi Montllor. A més, abans, han tingut trajectòries per separat: Borja Penalba amb artistes com Feliu Ventura, Lluís Llach o Maria del Mar Bonet; i Mireia Vives amb els grups Rapsodes i Vol de núvol.

VEU - Cultural Magazine of the University of Alicante


VEU Revista Cultural de la Universidad de Alicante
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Edif. Germán Bernácer
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464