Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El Voluntariado Lingüístico de la UA presente en el Fesfoc 2020

El Voluntariado Lingüístico de la UA presente en el Fesfoc 2020

El Feslloc és un dels festivals que dóna el tret d’eixida a l’estiu, especialment després dels exàmens universitaris. Se celebra a Benlloc i és un aparador del panorama musical per excel·lència que reuneix artistes i públic durant uns dies a la Plana Alta. Enguany es farà en format reduït, els dies 9 i 10 de juliol per al públic local, i l’11 per a un públic més general.

Des de fa uns anys, el Voluntariat Lingüístic de la Universitat d’Alacant participa activament fent promoció del multilingüisme i de l’ensenyament en valencià durant el festival. Enguany, a la jornada del dia 11 portarem el nostre fotoreclam perquè qui vulga es faça fotos viatjant allà on les llengües el puguen portar.

Durant tot el curs, les persones que participen al Voluntariat Lingüístic fan trobades, jornades i col·laboren en moltes de les activitats de la universitat relacionades amb les llengües. Sovint poden fer encontres amb els músics que actuen a la Universitat d’Alacant. Participar al Feslloc és com un colofó del curs universitari, on trobar altres estudiants, i difondre al públic general les activitats lingüístiques de la Universitat d’Alacant.

El Feslloc és un esdeveniment en el qual està implicada des del naixement l’entitat Escola Valenciana, amb la qual la Universitat d’Alacant col·labora en diversos projectes: les trobades d’escoles en valencià, el cinema en valencià, el Fesfoc, els cds de La gira…

El festival se celebrarà amb les mesures de protecció previstes en el protocol que han dissenyat expressament.

Algunes fotos de la participació a l’edició del 2019 amb el Voluntariat Lingüístic i molts dels artistes i públic que s’acostava a la paradeta de la Universitat d’Alacant. Galeria completa en https://ja.cat/RvtDa

Feslloc-2020-2

VEU - Cultural Magazine of the University of Alicante


VEU Revista Cultural de la Universidad de Alicante
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Edif. Germán Bernácer
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464