Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El Servei de Llengües de la Universitat d'A.. quadrimestre en la modalitat no presencial

El Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant oferirà de nou els cursos de valencià del segon quadrimestre en la modalitat no presencial

Del 22 al 27 de gener la Universitat d’Alacant obri el període d’inscripció dels cursos de valencià del Servei de Llengües per al segon quadrimestre del curs 2020-21. També oferirà cursos no presencials en col·laboració amb les Seus Universitàries de Cocentaina, Elda, la Nucia, Petrer, Torrevella, la Vila i Villena.

Una edició més, el Servei de Llengües amplia l’oferta dels cursos de valencià. Es tracta de 18 cursos no presencials de nivell B1, B2, C1, C2, organitzats per la Universitat d’Alacant en  col·laboració amb les Seus Universitàries.

Els cursos de valencià començaran el dilluns 8 de febrer i acabaran el dimarts 25 de maig. Tenen una durada de 60 hores i combinen una videoclasse setmanal de dues hores amb el treball autònom a través de la plataforma Moodle de la Universitat d’Alacant. El Servei de Llengües ha renovat els continguts i la metodologia dels cursos per oferir-los totalment de manera no presencial, amb activitat síncrona i materials de Moodle a partir dels manuals de Punt per punt elaborats per personal tècnic del Servei de Llengües, segons destaca la coordinadora dels cursos de valencià Rosa Esteve.

Les taxes del curs inclouen la matrícula de les proves de la CIEACOVA, que tindran lloc al campus de Sant Vicent del Raspeig en finalitzar el curs. Les persones que superen aquestes proves rebran un certificat de coneixements de valencià, expedit per la Universitat d’Alacant, equivalent a tots els efectes al de la Junta Qualificadora.

A més, l’alumnat dels cursos disposa del portal DietaenvalenciàUA amb materials formatius i audiovisuals, de material complementari i grups de conversa en línia, als quals es pot accedir a través del Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAU) i les Aules de conversa a municipis com Alcoi, Elda, Oriola, Saix, Torrevella o Villena. 

El director del Servei de Llengües, Ferran Isabel, ha valorat de manera positiva l’acollida de les accions de formació de valencià del curs 2020-21, amb 578 persones matriculades en el primer quadrimestre, en els 23 cursos presencials i no presencials realitzats al campus de Sant Vicent del Raspeig i a les Seus Universitàries. 

Així mateix, cal destacar els grups de conversa, gratuïts i oberts a la comunitat universitària i la ciutadania, amb prop de 600 participacions al campus de Sant Vicent del Raspeig i més de 500 en les Aules de conversa d'Alcoi, Elda, Oriola, Saix, Torrevella i Villena; les més de 200 tutories virtuals realitzades, com també les vora 1.900 persones que s’han inscrit durant el primer quadrimestre del curs 2020/21 als materials oberts en línia del CAU: Valencià Bàsic (A2-B1) i Fitxes de Llengua (B2-C1-C2).  

Teniu més informació en el web del Servei de Llengües: http://sl.ua.es

 

VEU - Cultural Magazine of the University of Alicante


VEU Revista Cultural de la Universidad de Alicante
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Edif. Germán Bernácer
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464