Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El SL reinventa la oferta de actividades de..tico con dos innovadores proyectos en línea

El SL reinventa la oferta de actividades del Voluntariado Lingüístico con dos innovadores proyectos en línea

Aquest curs 2020-2021, malgrat l'excepcionalitat sociosanitària de la pandèmia, l'activitat del Voluntariat Lingüístic de la Universitat d'Alacant segueix, però reinventa l'oferta d'activitats, ara majoritàriament en línia o de manera presencial, sempre sota les directrius del Servei de Prevenció.

L'oferta del curs està programada, però també apareixen noves activitats, plantejades des del Servei de Llengües o proposades des del grup del Voluntariat, format per més de 100 persones.

Projecte #UAtubers al canal SomUA

D'entre les activitats destaquen dos projectes innovadors, un és el  projecte #UAtubers al canal SomUA . Una nova plataforma per a l'alumnat, que naix amb el desig d'adaptar-se als temps i de convertir-se en l'altaveu dels voluntaris i voluntàries. El contingut dels vídeos tindrà temàtiques molt diverses, i l'esperit serà el mateix: alumnes parlant a alumnes, creant xarxa i un nou fòrum de comunicació per a la comunitat universitària.

L'actriu, ballarina i presentadora  Pepa Cases  és l'encarregada d'apadrinar i presentar aquest nou projecte del  #VoluntariatLingüístic  de la Universitat d'Alacant, on cada dimarts es pujarà un nou vídeo. Ací podeu veure  el vídeo de presentació del projecte  i el  primer vídeo  que hem penjat

texto de la columna de la derecha

 

 

D'altra banda, el Servei de Llengües també enceta un altre nou projecte, Els Directes d'Instagram del Voluntariat Lingüístic, en el qual els voluntaris i voluntàries gaudiran de trobades mensuals amb diferents personalitats que ells i elles escolliran. Així, una vegada al mes, tindrem una xarrada virtual a través d'Instagram al compte @llenguesUA.

Per a no perdre'n detall, us recomanem que seguiu a les xarxes i a la web: @llenguesUA (Facebook, Twitter i Instagram) i sl.ua.es.

VEU - Cultural Magazine of the University of Alicante


VEU Revista Cultural de la Universidad de Alicante
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Edif. Germán Bernácer
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464