Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 1.000 PERSONES PODRAN VEURE 'LA VIDA SECRETA DE LES PARAULES' AQUEST DIJOUS

1.000 PERSONES PODRAN VEURE 'LA VIDA SECRETA DE LES PARAULES' AQUEST DIJOUS


Aquest dijous 23 de febrer, a les 19.45 hores, hi haurà una nova sessió de cinema en valencià als cines ABC Gran Via d'Alacant. Aquesta vegada s'hi projectarà la pel·lícula La vida secreta de les paraules, de la directora Isabel Coixet, la gran triomfadora dels premis Goya amb els premis a la Millor Pel·lícula, Millor Direcció, Millor Guió Original i Millor Direcció de Producció.

A causa de la gran demanda, els cines ABC Gran Via d'Alacant han habilitat fins a tres sales amb una cabuda total de 1.000 persones. La Universitat d'Alacant disposa encara d'invitacions que es poden recollir al Punt d'Informació Cultural, que es troba als baixos del Paranimf, o telefonant al 965 90 37 25. L'entrada amb la targeta universitària és gratuïta i el públic en general disposa d'una entrada reduïda de 3 euros.

El cinema en valencià és una iniciativa dels serveis lingüístics de les universitats públiques valencianes, que s'estendrà del gener a l'abril. De gener a febrer s'emetran pel·lícules comercials a les ciutats de València i Alacant, i de març a abril, a València, Alacant, Gandia, Alcoi i Castelló de la Plana.

-El PIC de la Universitat d'Alacant disposa d'invitacions per als cines ABC Gran Via d'Alacant

Més informació

Sinopsi
Un indret aïllat enmig del mar. Una plataforma petrolífera, en què tots els treballadors són homes i on hi ha hagut un accident. Una infermera silenciosa, solitària i certament misteriosa hi arriba per fer-se càrrec d'un home ferit i temporalment cec. Entre tots dos naix un lligam teixit amb secrets, veritats, mentides, comicitat i dolor; un vincle del qual no eixiran il·lesos i que els canviarà la vida per sempre més.

Fitxa tècnica
· Títol original: The secret life of words
· Direcció i guió: Isabel Coixet
· Intèrprets: Sarah Polley (Hanna), Tim Robbins (Josef), Javier Cámara (Simon), Julie Christie (Inge), Sverre Anker Ousdal (Dimitri), Steven MacKintosh (Dr. Sulitzer), Eddie Marsan (Víctor), Daniel Mays (Martin), Dean Lennox Kelly (Liam), Danny Cunningham (Scott), Emmanuel Idowu (Abdul), Reg Wilson (director de la fàbrica) i Leonor Watling (dona de l'amic de Josef)
· Estrena: 20/10/2005
· País: Espanya
· Durada: 122 minuts
Trailer i web oficial
Podeu veure el trailer i accedir al web oficial de la pel·lícula a través del web del Cinema en valencià: http://www.uv.es/spl/cinema/


VEU Revista cultural de la Universidad de Alicante


Revista Cultural VEU
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464