Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • BROMERA PRESENTA LA TERCERA CAMPANYA «LLEGIR EN VALENCIÀ»

BROMERA PRESENTA LA TERCERA CAMPANYA «LLEGIR EN VALENCIÀ»

La campanya «Llegir en valencià, per a conéixer-nos» es va presentar el 12 de juny a la Casa de la Cultura d’Alzira, en un acte al qual van assistir representants de totes les entitats adherides. La Fundació Bromera confirma així el seu compromís amb el foment de la lectura amb l’edició d’aquesta tercera campanya, que s’inicia el divendres, 20 de juny, amb el repartiment gratuït del primer llibre i de la primera fitxa als lectors dels diaris Levante-EMV i El Mundo.

Enguany el fil conductor de la campanya és el descobriment de les característiques històriques, culturals i socials que configuren el poble valencià. La col•lecció de tretze llibres creada expressament per a la campanya tracta temes com les festes, la música, la cuina, els jocs, l’art, la literatura i la llengua, entre altres, en clau valenciana. La Fundació Bromera ha posat en marxa l’espai web http://www.llegirenvalencia.org on es pot consultar tota la informació de la campanya.

Quaranta-dos institucions i col•lectius donen suport a aquesta tercera edició de la campanya, entre els quals, els diaris Levante-EMV i El Mundo, el grup RTVV, Bancaixa, la Direcció General del Llibre de la Generalitat Valenciana, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Escola Valenciana i el Ministeri de Cultura que aposten una any més per aquesta iniciativa. Però, a més, en aquesta edició s’hi han sumat 17 col•lectius i institucions que abasten un gran espectre de la societat valenciana, des de partits polítics, mancomunitats, col•lectius socials i econòmics fins a federacions empresarials, esportives i universitats.

VEU Revista cultural de la Universidad de Alicante


Revista Cultural VEU
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464