Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL SOCIÒLEG SALVADOR GINER TANCA EL CICLE 'LAÏCITAT I RELIGIÓ'

EL SOCIÒLEG SALVADOR GINER TANCA EL CICLE 'LAÏCITAT I RELIGIÓ'

El destí de la civilització secular és el títol de la conferència que farà Salvador Giner demà dia 12 de març a la Seu d’Alacant, i que tanca el cicle de conferències Laïcitat i religió a Europa. Salvador Giner és sociòleg i ha estat catedràtic de Sociologia en els universitats de Barcelona (1989-2004), de Cambridge (King’s College), Reading, Lancaster i West London (Brunel).

Actualment és fundador de l’Institut d’Estudis Socials Avançats (CSIC) i actualment director de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Ha publicat en català Sociologia (traduït a moltes llengües, diverses edicions), La societat catalana (coautor, Premi del Col·legi d’Economistes, 2000), La cultura Catalana: el sagrat i el profà (coautor) i el llibre d’assaigs Comunió, Domini, Innovació. Ha publicat en altres llengües Contemporary Europe (Vols. I i II), Mass Society (dues edicions), Historia del pensamiento social (diverses edicions), Teoria social clásica (dues edicions), i Teoria sociológica contemporánea, entre d’altres.

El cicle Laïcitat i religió a Europa (Pensar el segle xxi), organitzat i coordinat per Ferran Isabel i Faust Ripoll, de la Universitat d’Alacant, compta amb el patrocini de l’Institut d’Estudis Catalans i la col·laboració de la revista de pensament L’Espill que edita la Universitat de València.

La sessió tindrà lloc a la Sala Altamira de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant a partir de les 20 h. L’entrada és lliure.


VEU Revista cultural de la Universidad de Alicante


Revista Cultural VEU
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464