Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • S'AMPLIA EL TERMINI DEL CONCURS DE CURTMETRATGES I VIDEOCLIPS

S'AMPLIA EL TERMINI DEL CONCURS DE CURTMETRATGES I VIDEOCLIPS

La segona edició del Concurs de Curtmetratges i Videoclips representa la consolidació d’aquesta plataforma per a la promoció i difusió de l’obra dels joves realitzadors valencians. La Facultat d’Econòmiques, l’Escola Politècnica Superior, el Vicerectorat d’Extensió Universitària i el Vicerectorat de Tecnologia i Innovació Educativa de la Universitat d’Alacant convoquen el II Concurs de Curtmetratges i Videoclips de la Universitat d’Alacant, al qual poden concórrer els estudiants matriculats en la UA amb obres de vídeo digital en valencià que no superen els 15 minuts de duració i guions originals i inèdits no premiats en concursos anteriors.

Les obres, que han d’haver sigut produïdes després de l’1 de gener del 2008, opten a un premi al Millor Curtmetratge (dotat amb 1.000 €), a un premi al Millor Videoclip (dotat amb 1.000 €) i a possibles mencions als curtmetratges i videoclips (dotades amb 100 €). El termini de presentació de treballs comença l’1 de març del 2009 i finalitza el 17 de juliol del 2009. Les bases completes del concurs es poden consultar en http://www.ua.es/spv/curtmetratges.html.

A més de les dotacions econòmiques, els premis tenen l’atractiu que els autors i autores dels treballs guanyadors es comprometen a presentar-los a l’edició 2009 del Festival de Cinema en Valencià Inquiet (http://www.inquiet.org), el qual, després de quatre edicions, ha demostrat que és el referent indiscutible en l’àmbit de l’audiovisual valencià.

VEU Revista cultural de la Universidad de Alicante


Revista Cultural VEU
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464