Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • III CONCURS DE CURTMETRATGES, VIDEOCLIPS I AUDIOVISUALS PUBLICITARIS

III CONCURS DE CURTMETRATGES, VIDEOCLIPS I AUDIOVISUALS PUBLICITARIS

Un any més, i amb aquesta ja van tres convocatòries, s’obri el termini per a participar en el III Concurs de Curtmetratges, Videoclips i Audiovisuals Publicitaris que organitzen la Facultat d’Econòmiques i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant, amb la col•laboració dels vicerectorats d’Extensió Universitària i de Tecnologia i Innovació Educativa i el Festival de Cinema en Valencià Inquiet.

En aquest concurs poden concórrer tant estudiants matriculats en la Universitat d’Alacant com exalumnes d’aquesta universitat amb obres de vídeo digital en valencià que no superen els 15 minuts de duració i guions originals i inèdits no premiats en concursos anteriors.

Les obres, que han d’haver sigut produïdes després de l’1 de gener del 2009, opten a un premi al Millor Curtmetratge (dotat amb 1.000 €), a un premi al Millor Videoclip (dotat amb 1.000 €) i, com a gran novetat enguany, a un premi al Millor Audiovisual Publicitari (dotat amb 1.000 €); a més, les obres poden optar a possibles mencions als curtmetratges i videoclips (dotades amb 100 €). El termini de presentació de treballs ha començat el 16 de novembre del 2009 i finalitza el 30 de maig del 2010. Les bases completes del concurs es poden consultar en http://spv.ua.es/curtmetratges.html.

A més de les dotacions econòmiques, els premis tenen l’atractiu que els autors i autores dels treballs guanyadors es presentaran a l’edició 2010 del Festival de Cinema en Valencià Inquiet (www.inquiet.org), el qual, després de cinc edicions, ha demostrat que és el referent indiscutible en l’àmbit de l’audiovisual valencià.

VEU Revista Cultural de la Universidad de Alicante


VEU Revista Cultural de la Universidad de Alicante
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Edif. Germán Bernácer
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464