Saltar apartados

Concert de Clara Andrés en 'Divendres a la Seu'

Presentat per M. Ángels Francès, la poeta Isabel Garcia Canet i la cantautora Clara Andrés mantindran un suggeridor diàleg entorn de la literatura, la música, la paraula i la creació. Aquest diàleg creatiu tindrà lloc a la sala Aifos, el 2 de desembre, a les 11.00 hores. El mateix dia, a les 21.00 hores, a la Seu Ciutat d’Alacant, Clara Andrés presentarà els temes del seu disc “Huit”. Aquest concert s’inclou dintre del projecte “Poesia i Cançó” del Centre Ovidi Montllor, patrocinat per Unnim Obra Social i amb la col•laboració de la Universitat d’Alacant.

Clara Andrés és al 2000 quan comença a fer-se sentir públicament com a cantautora en diferents esdeveniments, sobretot a la ciutat de València. La seua carta de presentació la trobem a la maqueta "Inici", autoeditada i enregistrada a la Fournier (La Garriga) al 2005. L’èxit de la maqueta fou inmediat. "Dies i dies" és el seu primer disc, autoeditat i enregistrat també a la Fournier (La Garriga) a la tardor del 2007. Aquest mateix any, Clara Andrés va ser reconeguda amb el primer premi del “Premi Miquel Martí i Pol”. Finalment, l’octubre del 2010, apareix el seu nou disc. “Huit”.

Isabel Garcia Canet, nascuda a Pego l'any 1981, ha estudiat Filologia Catalana. Finalista del XXVII Pemi de Haikus Joan Teixidor pel poemari Pell de serp. Amb el poemari Claustre fou guardonada amb el XXVI premi Senyoriu d'Ausiàs March de Beniarjó, i com premi de la Critica dels Escriptors Valencians. Antalogada l'any 2008 en Eròtiques i despentinades. Col•labora en la revista Caràcters.
L'entrada és lliure limitada a la capacitat de l'espai.

Més informació: www.acpv

Organitza: Facultat de Filosofia i Lletres i Secretariat de Cultura de la Universitat d'Alacant.

VEU Revista Cultural de la Universidad de Alicante


VEU Revista Cultural de la Universidad de Alicante
Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística
Edif. Germán Bernácer
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464