Saltar apartados

VEU

Banner ACUA
banner_tallers1718segon
curso_textos
banner-jano

Cultura en la UA

19/01/2018
Nou cicle de cinema en valencià a Xixona

Durant el pròxim mes de febrer, la Seu Universitària de Xixona, l'Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Xixona, organitzen un cicle de cinema en valencià durant els diumenges 4, 11 i 18 de febrer, a les 18.00 hores en el Cinema de Dalt.

CulturaCinemaEn valenciàInformació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
18/01/2018
Programació d'arts escèniques ACUA (II): teatre, dansa i concerts per a continuar el curs 2017/2018

Segon quadrimestre curse 2017/2018

Arranquem el quadrimestre amb la nova programació del Servei de Cultura de la universitat, amb nombroses activitats de teatre, dansa i música. Entre elles es troben l'actuació del grup d'indie Maga, o la representació de l'obra "Vives", a més de les estrenes de les Aules de teatre i dansa.

CulturaExposicionsTeatre i dansaMúsicaCinemaLiteraturaEn valencià
19/01/2018
Tallers de llengües i cultures per al segon quadrimestre

Matrícula de l'1 al 12 de febrer

Continuen els tallers del Servei de Llengües, que inclouen francés, alemany, italià, portuguès, àrab, rus, japonès, romanès, català per a estrangers i fins i tot llenguatge de signes. Gratuïts per a la comunitat universitària i amb un total de 25 places per taller.

CulturaEn valenciàInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
19/01/2018
Oberta la convocatòria d'EAC 2018. XVIII Concurse Trobades d'Art Contemporani

Fins al 26 de febrer

Ja està oberta la convocatòria del XVIII concurs d'EAC, promogut per la Universitat d'Alacant i l'Institut Juan Gil-Albert, i finalitzarà el 26 de febrer. El concurs accepta la participació de tot artista interessat, de manera individual o col·lectiva, amb una dotació de 12.000 euros repartits en tres premis. Amb açò es pretén incentivar, promoure i difondre el desenvolupament de l'art i la creació plàstica i visual.

CulturaExposicions
18/01/2018
"Monika Buch. Línea y Módulo", una nova exposició en el MUA

Del 26 de gener al 28 de febrer - MUA

Una mostra que persegueix donar a conèixer la trajectòria de la pintora Monika Buch en les diferents sèries que al llarg de sis dècades ha anat prenent i reprenent en una cerca inquieta i constant de l'expressió plàstica a través de línia, de les modulacions i el color.

CulturaExposicions
11/01/2018
Prova d'accés extraordinària a l'OFUA al gener de 2018

Divendres 26 de gener - Campus de la UA

¿Vols formar part d'una orquestra en contínua formació? L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant estableix una nova tanda de proves per a estudiants universitaris de la UA en diferents especialitats instrumentals.

CulturaMúsica
18/12/2017
Tallers Culturals del segon quadrimestre de la UA

Matrícula disponible a partir de l'11 de gener

Ja tenim en marxa la nova proposta de Tallers Culturals de la UA per al segon quadrimestre, que inclou tallers de cinema, dansa, arts plàstiques, divulgació, escriptura, oratòria i teatre. Mira les disset propostes d'aquesta edició, segur que trobes alguna interessant.

CulturaExposicionsTeatre i dansaCinemaLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
08/01/2018
Nou èxit en el Curs de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià i en Llengües Estrangeres

Des de l'11 de desembre s'està realitzant el cinqué curs de Capacitació a València, Alemany, Anglés i Francés que està sent tot un èxit.

CulturaEn valencià
19/12/2017
Premis Sambori Universitaris 2018, concurs de narrativa curta valenciana

Termini de participació fins al 11 de març de 2018

La Fundació Sambori convoca el quinzè concurs universitari de narrativa curta en valencià, dirigit a tots els estudiants de les universitats públiques valencianes. Les obres han de ser originals i inèdites, i d'extensió entre 1 i 5 pàgines, com premis de 500 a 1000 euros.

CulturaLiteraturaEn valenciàConcursos i premisBeques i ajudes
15/12/2017
L'experiència dels alumnes estrangers en l'A1 de català

Dijous passat 30 de novembre la Revista Cultural VEU, va estar en una de les lliçons del curs per a realitzar un petit reportatge d'aquesta interessant activitat. Coneix l'experiència i la motivació d'aquests alumnes per aprendre aquesta llengua.

CulturaEn valencià
11/12/2017
El CeMaB presenta el seu III cicle de Tertúlia Literària: "Entre ahir i avui, del text a la imatge"

Del 10 de gener al 20 de juny - Seu Sant Ferran - Dimecres de 17 a 20 horas

Gener dóna començament a un tercer cicle de Tertúlia Literària, que convida a la participació i al diàleg obert de tots els amants de la lectura i el cinema, utilitzant com a recurs la lectura d'alguns llibres proposats. Inscripció fins al 9 de gener i convalidat amb 63 hores de l'ICE. Matrícula gratuïta.

CulturaCinemaLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallersConferències
01/12/2017
L'exposició "Jano" de Frutos María, al MUA

Fins al 22 d'abril - exteriors del MUA

Comisariada per Aramis López Juan i Juan A. Roche Presó, la mostra de l'artista alacantí està estructurada en una sèrie de parts -portes (inicis), camins (procés emocional), espais (reflexió), arquitectures (construcció) i emocions (final)- que segueixen coherentment l'ideari traçat per l'artista component un argument narratiu.

CulturaExposicions
05/12/2017
Profundament emocionada, Sol Picó rep la màxima distinció de la Universitat d'Alacant

El passat 4 de desembre, la ballarina i coreògrafa Sol Picó va rebre el Llorer d'Or, una distinció amb la qual la Universitat d'Alacant reconeix a persones o institucions d'excel·lent prestigi nacional o internacional en el camp de les ciències, de les lletres, de la recerca científica, de la docència, de la creació artística, de l'esport i de la solidaritat.

05/12/2017
"Javier Lorenzo. Pintura"

Fins al 18 de febrer - Seu Ciutat d'Alacant

En "Javier Lorenzo. Pintura" s'exposen els treballs més recents d'aquest artista alacantí, que retrata en les seues pintures moments propers i íntims. Javier mostra successos reals tamizados per la seua poderosa imaginació al costat dels seus característics retrats d'esquena.

CulturaExposicions
01/12/2017
Cicle d'exposicions novembre-gener 2017/2018 a Alcoi amb la Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani

Del 28 de novembre al 28 de gener - Llotja de Sant Jordi / Centre Cultural, Alcoi

La Càtedra Antoni Miró, en el marc de les seues activitats de promoció i foment de l'art contemporani, especialment el lligat al context valencià, col·labora en l'organització de tres exposicions que poden veure's fins a finals d'aquest mes de gener en diferents sales d'Alcoi: "Metáfora. Escenalls de poesia visual", "A Cuba. Revolució i fotografia" i "A Miquel Hernàndez, setanta-cinc per setanta-cinc".

CulturaExposicionsEn valencià
27/10/2017
"Amb tu+UA". Tot el voluntariat de la UA, unificat a la teua disposició

Enguany, la UA presenta el seu Pla de Voluntariat més ambiciós. "Amb tu+UA" compta amb un total de deu programes que es posen a la disposició de la comunitat universitària amb l'ambició de contribuir a la transformació social.

Cooperació i voluntariat
27/10/2017
Naix l'Agenda Cultural provincial agendacultural.org, amb la participació de la UA

Se presenta www.agendacultural.org, un projecte amb el qual l'Ajuntament d'Alacant, el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la UA, la UMH i la Diputació d'Alacant pretenen mostrar les seues programacions culturals conjuntes, i al que es poden adherir la resta de gestors culturals públics i privats.

Agenda Cultural

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464