Saltar apartados

VEU

Banner Alcudia 2018
Banner Comedia Arniches
Banner Ultima Cena
Banner EAC 2018
Mulier mulieris 2018

Cultura en la UA

17/09/2018
La UA presenta la primera programació cultural en el seu Campus d'Alcoi

Alcoi, 17 de setembre de 2018.

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa la primera programació cultural que es durà a terme en el seu Campus d'Alcoi per al primer semestre del curs acadèmic i que estarà marcada per la producció pròpia. Així ho ha confirmat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, qui ha estat acompanyat en la presentació del programa cultural pel regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, Raúl Llopis, i per José Jordá, en representació de la Fundació Mútua Llevant, entitat mecenes del Campus d'Alcoi.

Tres espectacles teatrals, un de dansa i un altre musical, a més d'exposicions, cicles de cinema, jornades i conferències, conformen l'oferta per al primer semestre del curs marcada per la producció pròpia.

CulturaExposicionsTeatre i dansaMúsicaCinemaLiteraturaEn valencià
14/09/2018
Inauguració de l'exposició 'Residual' en el MUA.

Del 14 de setembre al 21 d'octubre.

'Residual' és el nom de l'exposició de quatre artistes i un col·lectiu, seleccionats en el programa 'IV Residències PLUS MUA', que exposen els seus projectes d'art contemporani, del divendres 14 de setembre fins al 21 d'octubre.

La inauguració serà en la Sala Polivalent del MUA, a les 19 hores, i se celebrarà una taula redona, a les 18:00h, moderada per Bernabé Gómez, tècnic del MUA i coordinador del projecte, on els artistes parlaran de les seues obres.

CulturaExposicions
12/09/2018
'Fotògrafs units per la música' en la Sala Trànsit de la UA

Del 10 de setembre a l'11 d'octubre.

Un mostra fotogràfica oferida per Música Zero, que arreplega 26 imatges d'artistes i grups musicals emergents de la província d'Alacant. en l'Aulari II, sala Trànsit.

CulturaExposicionsMúsica
10/09/2018
Taller gratuït de creació de còmic intergeneracional 'Còmic i Salut'

Del 12 al 26 de setembre.

L'Aula de Salut i l'Aula del Còmic de la Seu Ciutat d'Alacant ofereixen un taller gratuït de creació de Còmic intergeneracional.

La proposada 'Còmic i Salut' unirà a persones de la tercera edat i les seues nétes i néts per a fomentar l'intercanvi de llenguatges i codis entre les diferents generacions i posar en valor el paper educatiu dels majors. Els participants crearan per parelles tires còmiques sobre hàbits alimentosos, que formaran part d'una exposició i amb les quals s'editarà un còmic conjunt.

10/07/2018
Convocades vuit beques d'art contemporani per la Càtedra Antoni Miró de la UA i la Fundació Banc Sabadell

La Universitat d'Alacant a través Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la UA i en col·laboració amb la Fundació Banc Sabadell convoca 8 beques per a la recerca i producció d'exposicions al voltant de l'art contenporáneo.

La data límit de sol·licituds s'ha ampliat (7/9/2018) fins al 21de setembre de 2018.

CulturaExposicionsCríticaBeques i ajudes
24/07/2018
Ja pots consultar la llista de tallers culturals per al curs 2018/19

Matrícula oberta

Consulta els cursos de cinema, música, teatre, dansa, arts plàstiques, escriptura, periodisme i oratòria que s'impartiran des de finals de setembre i fins a desembre i gaudeix de les vacances decidint en quins d'ells et matricularàs. No t'oblides de les Aules Culturals ni dels Tallers de Llengües i Cultures.

CulturaTeatre i dansaMúsicaCinemaLiteraturaCríticaEn valenciàInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
03/07/2018
La UA ofereix més oportunitats per a aconseguir la capacitació docent i l'acreditació en llengües

Fins a 42 itineraris i més de mil assignatures per a aconseguir la Capacitació docent, el títol de Mestre de Valencià i l'acreditació lingüística necessària per a poder presentar el projecte de fi de grau, seguint el programa d'estudis del teu grau.

Novetats normatives acadèmiques
21/06/2018
Resolució de la IV Convocatòria MUA de Residències de Creació i Recerca Artística.

21 de juny de 2018

Resolució (19 de juny de 2018)

BORSA DE PRODUCCIÓ DELS PROJECTOS:

  • Miguel Sellers Reig (aka Mighty Mise)
  • Rafael Fuster Bernal
  • Diana Lozano Gómez i Álvaro Jaén López (col·lectiu VAIG DONAR + LA GROUP)
  • Leonardo Ahr
  • David Scognamiglio

BORSA DE VIATGE I ALLOTJAMENT:

  • David Scognamiglio

CulturaExposicionsConcursos i premisBeques i ajudesInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
15/05/2018
Trobades d'Art Contemporani 2018

La Universitat d'Alacant i l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert, inauguren una nova edició de les Trobades d'Art Contemporani (EAC), el divendres 11 de maig a les 19:30 hores, en la Sala El Cub del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). La mostra romandrà oberta al públic fins al 21 de juliol

CulturaExposicionsInformació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
10/05/2018
IV Concocatoria MUA de Residències de Creació i Recerca Artística

La Universitat d'Alacant convoca, a través del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), el quart programa de residències de creació i recerca en art contemporani PLUS amb l'objectiu de recolzar, promocionar i difondre la creació i la recerca artística i cultural, així com la seua transmissió a la ciutadania.

CulturaExposicionsBeques i ajudes
15/03/2018
Cicle cinema del Ráfol d%u017DAlmúnia

L'Aula Universitària del´Ràfol d Almúnia, en col·laboració amb la Universitat d'Alacant, organitza un cicle de cinema. Donarà començament el divendres 16 de març i durarà fins al divendres 28 de desembre. Les projeccions tindran lloc en l'Auditori Municipal i l'entrada serà gratuïta per a tots els públics fins a completar aforament.

CulturaCinemaEn valencià

Agenda Cultural

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464