Saltar apartados

Butlletí

 

Subscripció al butlletí cultural setmanal de  www.veu.ua.es

Proporciona les teues dades per a rebre setmanalment al teu correu electrònic l'activitat cultural de la setmana a la UA. Puntualment rebràs un missatge amb diverses activitats més que podem considerar d'intererés, però prometemno bombardejar-te amb missatges.

Si en qualsevol moment vols donar-te de baixa d'aquesta llista, pots fer-ho mitjançant l'enllaç que trobaràs al mateix missatge o enviant-nos un correu a  cultura.veu@ua.es .

 

 
 
 
 

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal queda informat que les dades personals aportades seran objecte de tractament com a responsable del fitxer per la UNIVERSITAT D'ALACANT amb seu en Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690, Sant Vicent del Raspeig - Alacant, amb la finalitat de gestionar la seua inscripció i participació en el cicle de conferències. El cicle serà publicitat a la pàgina Web de la Universitat amb indicació de la seua participació. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seues dades es podran exercitar davant el Gerent de la Universitat, mitjançant sol·licitud amb fotocòpia del document d'identitat, presentada en el Registre General de la UNIVERSITAT D'ALACANT o a través dels mitjans que estableix l'art. 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464