Saltar apartados

Cinema

Banner ACUA
banner_tallers1718segon
con la muerte en los talones
Padrino
Pulp Fiction

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

15/03/2018
Cicle cinema El Ráfol de l%u017DAlmúnia

L'Aula Universitària del´Ràfol d Almúnia, en col·laboració amb la Universitat d'Alacant, organitza un cicle de cinema. Donarà començament el divendres 16 de març i durarà fins al divendres 28 de desembre. Les projeccions tindran lloc en l'Auditori Municipal i l'entrada serà gratuïta per a tots els públics fins a completar aforament.

CulturaCinema
13/03/2018
Cicle: "Cinema i Literatura"

L'Aula Universitària de Monòver, en col·laboració amb la Universitat d'Alacant, presenta el Cicle " Cinema i Literatura". Els projeccions tindran lloc en l'Auditori Antonio J. Ballestes, situat en la Casa de Cultura del municipi, dónes del dia 15 de març fins al 5 de juny. Entrada lliure fins a completar aforament.

CulturaCinemaLiteratura
08/02/2018
Cicle de cinema en versió original en Seu Sant Fernando

L'Aula de Cinema de la UA continua amb el seu cicle de Cinema en Versió Original en la Seu Ciutat d'Alacant (Sant Fernando, 40). El cicle comptarà amb deu sessions, del 6 de febrer al 22 de maig, repartides en tres blocs temàtics: Sofia Coppola, seguint el seu camí, Variacions sobre música clàssica i ¿Remake?

La primera sessió tindrà lloc el dimarts 6 de febrer a les 19 hores, amb la projecció de la pel·lícula de Sofia Coppola, Lost in translation (2003).

CulturaCinema
30/01/2018
Cicle de cinema en valencià a Elx

Al febrer torna un cicle de cinema en valencià en la ciutat d'Elx. El cicle es realitzarà en el cinema Odeón d'Elx, situat en el carrer Juan Ramón Jimenez 18. Es prolongarà fins al mes de maig, i es projectarà una pel·lícula cada mes. Per cada pel·lícula, hi haurà dues sessions; una a les 19:30 hores i una altra a les 22:00 hores. L'entrada és completament lliure, limitada a l'aforament de la sala.

CulturaEn valencià
26/01/2018
Cicle de cinema en valencià a Alacant

Aquest divendres 2 de març, torna el cicle de cinema en valencià a Alacant, que es desenvoluparà sense interrupció fins al dia 23 de març, cada divendres a les 18:30 hores. L'esdeveniment es realitzarà en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, en l'Edifici Sant Ferran (Calle Sant Ferran, 40). L'entrada és completament lliure.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...En valenciàJornades
19/01/2018
Programa de Cinema Fòrum L'Alcudia 2018

Del 12 de febrero al 12 de marzo - L'Alcúdia

L'Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant organitza un Cinema Fòrum en L'Alcudia, el jaciment arqueològic d'Elx, en el qual es projectarà una pel·lícula per sessió, la qual posteriorment serà comentada per un especialista de la matèria.

CulturaCinema
19/01/2018
Nou cicle de cinema en valencià a Xixona

Durant el pròxim mes de febrer, la Seu Universitària de Xixona, l'Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Xixona, organitzen un cicle de cinema en valencià durant els diumenges 4, 11 i 18 de febrer, a les 18.00 hores en el Cinema de Dalt.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...CinemaEn valenciàJornades
18/01/2018
Programació d'arts escèniques ACUA (II): teatre, dansa i concerts per a continuar el curs 2017/2018

Segon quadrimestre curse 2017/2018

Arranquem el quadrimestre amb la nova programació del Servei de Cultura de la universitat, amb nombroses activitats de teatre, dansa i música. Entre elles es troben l'actuació del grup d'indie Maga, o la representació de l'obra "Vives", a més de les estrenes de les Aules de teatre i dansa.

CulturaExposicionsTeatre i dansaMúsicaCinemaLiteraturaEn valencià
11/12/2017
El CeMaB presenta el seu III cicle de Tertúlia Literària: "Entre ahir i avui, del text a la imatge"

Del 10 de gener al 20 de juny - Seu Sant Fernando - Dimecres de 17 a 20 h

Gener dóna començament a un tercer cicle de Tertúlia literària, que convida a la participació i al diàleg obert de tots els amants de la lectura i el cinema, utilitzant com a recurs la lectura d'alguns llibres proposats. Inscripció fins al 9 de gener i convalidat amb 63 hores de l'ICE. Matrícula gratuïta.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...CinemaLiteraturaCursos i tallersConferències
18/07/2017
Guanyadors-es del IX Concurs de curtmetratges, obres audiovisuals, subtitulació i doblatge

Tirallonga de monosíl·labs, de Jesús-Àngel Velasco i Pastor (millor video educatiu), Snackium. Imaginem?, de Carmen Rodríguez Vicente (millor espot publicitari), El Falcó Maltés, de Maria Miró Maestre (millor doblatge i millor subtitualción) i Ficció, de Miguel Ángel Salido Mateos (millor curtmetratge), són els audiovisuals guanyadors en aquesta edició de 2017. Vols veure'ls?

CulturaCinemaEn valencià
07/12/2016
"Mitjons desemparellats", la nova sèrie col·laborativa de la UA

Coneix als tres protagonistes d'aquesta sèrie, Rubén, Àfrica i...¿Gabi?, les històries dels quals podràs decidir tu mateix si així ho suggereixes en xarxes socials. El projecte compta amb l'impuls de Ràdio EPS (Ràdio de l'Escola Politècnica Superior), així com el suport de Cultura UA i l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral. Ja disponible el segon lliurament.

CulturaCinema
Aula de Cine

En su voluntad de extender la cultura cinematográfica, organiza actividades que incluyen ciclos de películas (tanto en el campus como en las sedes universitarias), cursos de cine y conferencias de directores de cine u otros profesionales... + Información

Servicios
Agenda de cine

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464