Saltar apartados

Cinema

Banner Cine VOS

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

05/12/2019
La III edició de Festivales en Corto presenta sis treballs premiats en certàmens de la CV

Dimecres 11 de desembre - Seu ciutat d'Alacant (c/ Sant Ferran) - 19.00 hores

Amb l'objectiu de donar suport als curts nacionals i visibilitzar el treball dels festivals de la Comunitat Valenciana, l'associació Mediterrània Audiovisual projectarà en la Seu sis cintes premiades en festivals d'Alacant, València i Castelló. Com a convidat especial assistirà el director i ex-alumne de la UA, Ben Fernández.

CulturaCinema
23/11/2019
Un article científic d'una investigadora de la UA sobre Blade Runner llança noves claus per a abordar la deshumanització de la nostra societat

Què és la realitat? El famós film de Ridley Scott Blade Runner que transcorre en l’actual novembre del 2019 ens va deixar davant del dubte de si tot el que pensem està programat i, en conseqüència, no som més que autòmats sense voluntat ni veu pròpia. La investigació publicada en l’article científic de la doctora en Sociologia de la Cultura per la Universitat d’Alacant, Esther Marín Ramos, ofereix noves respostes a aquesta qüestió i als efectes perversos del progrés.

CulturaCinema
02/10/2019
Cicle de cinema VÓS en Seu Sant Ferran

Dimarts, del 15 d'octubre al 17 de desembre - Seu Ciutat d'Alacant (c/Sant Ferran) - 19.00 hores

Tornen les sessions de cinema en VOS amb tres cicles mensuals: un dedicat a l'actriu Frances McDormand, "El racisme ahir i avui", i "El mar grec". Les deu pel·lícules seleccionades comptaran amb presentació prèvia i un debat posterior. La matrícula està oberta per a les persones interessades a completar el curs.

CulturaCinema
23/11/2019
VIII Cinefórum L'Alcudia 2020: Dones, Història i Arqueologia

Els dilluns, del 3 de febrer de 2020 al 2 de març de 2020 - Centre d'Interpretació de L'Alcudia - 16.30 hores

El cinefórum format per les pel·lícules "Salomón y la reina de Saba", "Juana la loca", "Ravenous", "El Piano" i "Frida" posa punt final a la setzena edició del curs Els dilluns amb L'Alcudia, que enguany ha estat dedicat a les dones i al que coneixem d'elles a través del registre arqueològic, de les imatges o dels textos escrits que han arribat fins als nostres dies.

CulturaCinema
11/09/2019
Taller de cinema en versió original en Seu Sant Fernando

Els dimarts del 15 d'octubre al 17 de desembre - Seu Ciutat d'Alacant (c/ Sant Ferran, 40)

Dirigit a persones que vulguen aprofundir en l'anàlisi fílmico, el ja clàssic cicle-taller de cinema de la Seu Sant Ferran torna amb la projecció de deu pel·lícules durant els mesos d'octubre a desembre. Cada film serà presentat prèviament per un expert i posteriorment debatut amb els assistents. Matrícula oberta.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...CinemaCursos i tallers
Aula de Cine

En su voluntad de extender la cultura cinematográfica, organiza actividades que incluyen ciclos de películas (tanto en el campus como en las sedes universitarias), cursos de cine y conferencias de directores de cine u otros profesionales... + Información

Servicios
Agenda de cine

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464