Saltar apartados

Cinema

Banner XIII Concurs Curtmetratges UA
Banner Talleres Culturales segundo cuatrimestre 2020-21
pildoras de cine ua banner
Banner InteractUA

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

24/03/2021
Retroalimenta't de la Cultura torna a la UA amb una edició dedicada a la «Retrovisión»

Divendres 26 de març - 19.00 h. - En línia

Les sèries de ficció retro de la dècada dels noranta seran les protagonistes de l'edició 2021 de Retroalimenta't de la Cultura, un esdeveniment transversal organitzat per l'alumnat del màster en Comunicació i Indústries Creatives de la UA. El cineasta i productor Javier Olivares i Beatriz Arias, guionista de SKAM España, s'uneixen a l'esdeveniment, que per primera vegada serà online. En aquesta edició, l'alumnat està compost per un grup multicultural integrat per estudiants provinents de vuit països: Espanya, el Brasil, Costa Rica, Mèxic, el Kazakhstan, Ucraïna, Bolívia i l'Argentina.

CulturaCinema
22/02/2021
Tornen les Tertúlies de cinema entorn dels Goya i els Óscar a la Seu ciutat d'Alacant

Amb motiu de la pròxima celebració dels lliuraments dels Premis Goya i els Óscar, la Seu ciutat d'Alacant proposa una nova edició de les tradicionals “Tertúlies de Cinema”. Les sessions tindran lloc en les instal·lacions de la Seu ciutat d'Alacant i es retransmetran en directe. El cicle comença dilluns 22 de febrer.

CulturaCinema
02/02/2021
Publicacions de la UA edita «Solo el deseo enseña a mirar», una pedagogia del cinema a través d'imatges, mirades i pensaments procedents del cinema, la filosofia i la literatura

Per a l'autor del llibre, Juan Navarro de San Pío, l'experiència cinematogràfica emancipa el pensament i expandeix la mirada, rescatant realitats invisibles i espigolant el món més enllà de la visió instrumental i utilitària de les coses. A partir de breus assajos i ressenyes, aquest llibre, que abasta les pel·lícules més rellevants de les dues primeres dècades d'aquest segle en diàleg amb altres clàssics, reivindica el plaer de l'experiència i el pensament cinematogràfics a través de la mirada i de la lectura.

CulturaCinema
28/01/2021
VI Jornades professionals de Cinema Espanyol en la Seu ciutat d'Alacant

Divendres 12 i 26 de febrer i divendres 12 de març – 20.00 hores

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant celebra un any més aquestes jornades l'objectiu de les quals és convocar a destacats professionals del cinema perquè compartisquen l'evolució de la seua trajectòria, els recursos que utilitzen per a desenvolupar el seu treball i la seua perspectiva actual sobre la indústria cinematogràfica espanyola. En aquesta ocasió, Mariano Barroso, Roberto Romero i Antxón Gómez tractaran temes relacionats amb la direcció, el guió, la producció i la direcció artística. Coordina: John Douglas Sanderson. La Inscripció gratuïta per a assistir presencialment està disponible des del 25 de gener. Les sessions es podran seguir en directe en el següent enllaç.

CulturaCinema
23/12/2020
Dos cursos per a amants del cinema entre l'oferta de Tallers Culturals de segon quadrimestre 2020-2021

Inicio el 25 de febrero y el 20 de abril, respectivamente

El lenguaje cinematográfico según los grandes maestros (del 25/02 al 31/03) i Vídeo digital per a Dummies del Segle XXI (del 25/02 al 31/03), dos atractius tallers formatius del Servei de Llengües UA, per al segon quadrimestre 2020-2021.

CulturaCinema
17/12/2020
XIII Concurs de curtmetratges, obres audiovisuals, subtitulació i doblatge de la Universitat d'Alacant

Obert el termini de presentació d'obres fins al 30 de juny de 2021

Si eres alumne de la Universitat d'Alacant durant l'any acadèmic 2020-2021, tant de grau com de postgrau o de títols propis, sempre que no hages sigut premiat en edicions anteriors, pots presentar-te a aquest concurs d'obres en valencià. Es concediran premis al Millor Curtmetratge, Millor Videoclip, Millor Espot Publicitari, Millor Videocreació, Millor Vídeo Educatiu, Millor Doblatge i Millor Subtitulació.

CulturaCinema
Aula de Cine

En su voluntad de extender la cultura cinematográfica, organiza actividades que incluyen ciclos de películas (tanto en el campus como en las sedes universitarias), cursos de cine y conferencias de directores de cine u otros profesionales... + Información

Servicios
Píndoles de cine UA
Agenda de cine

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464