Saltar apartados

Cultura i ciència

Banner 11F UA
Marie Curie
Ciencia y cultura en la guerra

Activitat de divulgació científica

03/02/2021
Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la ciència

Del 8 al 12 de febrer - Campus de Sant Vicent

El Vicerectorat de Transferència, Innovació i Divulgació Científica  i el Vicerectorat d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant commemoren l'11 de febrer, Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, amb un programa d'activitats que ajude a visibilitzar el treball de les científiques, així com a crear rols femenins, despertar talents i promoure pràctiques que afavorisquen la igualtat de gènere, principalment en l'àmbit científic-tecnològic, on menys incidència femenina es detecta.

CulturaDivulgació científica
23/10/2020
La Universitat d'Alacant se suma a la campanya «Sense insectes no hi ha vida»

El catedràtic de la Universitat d’Alacant i president de l’Associació Espanyola d’Entomologia, Eduardo Galante, ha sigut un dels encarregats de presentar la campanya que han posat en marxa l’associació que presideix i Ecologistes en Acció, «Sense insectes no hi ha vida». Una iniciativa que intenta subratllar la importància que tenen els insectes en la vida del planeta.

Aula de la Ciència

L'objectiu de l'Aula de la Ciència és promocionar les accions relacionades amb la divulgació de la cultura científica, i oferir a la societat un ventall ampli de possibilitats quant a l’accés a aquest tipus de coneixement en forma de múltiples varietats de realització: exposicions, xarrades, visites guiades, presentació de llibres i altra mena de materials didàctics, tallers, cicles de conferències, entre d'altres.

+ informació


 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464