Saltar apartados

Art i exposicions

Banner Collages Benedetti
Banner InteractUA
dim 2020 banner

Activitat expositiva

27/11/2020
Convocatòries artístiques de la plataforma InteractUA

Si eres  alumn@ de la UA i pertanys a la plataforma InteractUA, la comunitat per a la difusió i interacció del talent artístic en la Universitat d'Alacant, presenta't a les seues noves convocatòries d'Arts Visuals i Literàries, Noves Narratives Audiovisuals i Propostes Musicals, amb les quals pretén donar suport al talent creatiu de l'alumnat de la UA i ésser un aparador dels projectes més innovadors.

24/11/2020
Exposició «IDOLATRIA», de Díaz Martí

Del 20 de novembre al 23 de desembre - Sala Aifos

José Carlos Díaz Martí ens presenta la seua reflexió sobre l'ús de la imatge en les xarxes. L'artista ha cercat, seleccionat, arxivat i transformat fotografies d'Instagram per a compondre els nous éssers que formen Idolatria, un catàleg de bèsties, rapats, tatuats i ídols sense gènere definit.

CulturaExposicions
18/11/2020
Concurs Collages poètics a Mario Benedetti

Presentació de treballs fins al 15 de desembre de 2020

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant, el CeMaB i el MUA convoquen el concurs "Collages poètics a Mario Benedetti" amb motiu de la celebració del centenari del naixement de l'escriptor uruguaià Mario Benedetti. Aquesta activitat està oberta per a qualsevol persona que pertanga a la comunitat universitària de la UA.

11/11/2020
El MUA i el Juan Gil Albert inauguren la XX edició de les Trobades d'Art Contemporani

Del 12 de novembre al 10 de gener 2021 - Sala Sempere (MUA)

Recorregut per una exposició heterogènia que abasta un catàleg multidisciplinari de les obres de 12 artistes. Entre les propostes seleccionades es presenten instal·lacions, escultures, pintures, fotografies, vídeos i gravats. Pel que, es tracta d'una oportunitat perquè el públic puga compartir reflexions i connectar amb nous llenguatges expressius entorn de la creació i a la societat contemporània.

CulturaExposicions
20/10/2020
El CeMaB ofereix en línia l'exposició «Querido Mario.... Dedicatòries en la biblioteca madrilenya de Mario Benedetti»

El Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti de la UA (CeMaB) acaba d’obrir al públic, en format en línia, l’exposició Querido Mario…. Dedicatòries a la biblioteca madrilenya de Mario Benedetti, com a part del programa de celebració del centenari del naixement de Benedetti dissenyat per la UA.

19/10/2020
Exposició d'il·lustració digital "La finestra de Joseph" de Javi Soto

Del 15 d'octubre 2020 a l'11 de gener 2021- Sala Trànsit II

A través d'aquesta col·lecció d'il·lustracions en blanc i negre, Javi Soto parla "del xiquet que vaig ser i que mirava per la finestra durant la pandèmia. És el xiquet que va descobrir en el dibuix la seua taula de salvació per a recuperar la llibertat. A mig camí entre l'angoixa i l'esperança, es tracta d'il·lustracions en blanc i negre que parlen del meravellós viatge de la vida, l'amor, les pors, la naturalesa i la mort".

CulturaExposicions
17/09/2020
Exposició CORPOGRAFIES. El cos en la col·lecció del MUA

Disset artistes ens ofereixen, a través de múltiples tècniques, disset mirades en les quals el cos imaginat, fragmentat, simbòlic, divers, construït, ferit, migrant… es converteix en vehicle per a l’autoconeixement, la reivindicació, el respecte o la integració social. Del 17 de setembre de 2020 al 31 de juliol de 2022, a la sala Arcadi Blasco del MUA.

CulturaExposicions

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464