Saltar apartados

Art i exposicions

Banner UA - EAC 2019
Banner XIX Humor Social UA 2019
Banner pluri-identidats
Banner diumenges al MUA 2C 2018-19
MUA banner cubo

Activitat expositiva

08/05/2019
El MUA acull exposa les XIX Trobades d'Art Contemporani (EAC)

Fins al 21 de juliol - Sala El CUB del MUA

EAC 2019, el certamen anual d'arts plàstiques promogut pel IAC Juan Gil Albert, exposa en la Universitat d'Alacant 22 obres seleccionades d'entre més d'un centenar de creacions presentades a la convocatòria, amb 21 artistes individuals i una proposta col·lectiva. www.mua.ua.es

CulturaExposicions
30/04/2019
XIX Mostra d'Humor Social de la UA: Llibertat d'Expressió

Del 8 de maig al 7 de juny - Sala Aifos de la UA

La Mostra d'Humor Social de la UA torna a tractar un tema de màxima actualitat. El grup d'artistes gràfics i vinyetistes que enguany exposen en la Sala Aifos ens proposen les seues lúcides aportacions sobre un fenomen davant el qual solament cal alçar la veu (i la imaginació).

CulturaExposicions
17/04/2019
Exposició: El compromís artístic de Joan Commeleran (Barcelona, 1902-1992)"

Fins al 25 de maig - MUA

El Museu de la Universitat d'Alacant allotja aquesta mostra que pretén traure de l'oblit la vida i les obres d'un dibuixant, il·lustrador i pintor involucrat en les avantguardes de l'art català del segle XX que va trencar amb el Modernisme amb un art fort i original: Joan Commeleran.

CulturaExposicions
16/04/2019
Exposicions d'abril i maig amb la Càtedra Miró de la UA

Mesos d'abril i maig

La Càtedra Antoni Miró de la UA continua amb la seua tasca de promoció i foment de l'art contemporani lligat al context valencià. En aquesta ocasió col·labora en quatre exposicions: Invisibles, grups matèrics, en el Centre Ovidi Montllor de Alcoi; Atrezzo, en el Centre Cultural de Alcoi; Temps d'art, en la Llotja de Sant Jordi de Alcoi; i L'Hospital sueco-noruec d'Alcoi, en la Casa de Cultura de Bellreguard.

CulturaExposicionsEn valencià
08/04/2019
La UA convoca el 5é programa de residències PLUS

Presentació de projectes fins al 9 de juny

La Universitat d'Alacant convoca, a través del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), el quint programa de residències de creació en art contemporani PLUS amb l'objectiu de donar suport, promocionar i difondre la creació i la investigació artística i cultural, com també l'apropament d'esta a la ciutadania.

CulturaExposicions
12/03/2019
Exposició PLURI-IDENTITATS a la Sala Sempere del MUA

Del 15 de març al 14 de juliol - Sala Sempere (MUA)

El divendres 15 de març a les 19.00 h. s'inaugura a la Sala Sempere del MUA PLURI-IDENTITATS, l'exposició de la primera Convocatòria Biennal d'Arts Visuals, que naix amb la voluntat de ser un espai per a la creació artística contemporània en el qual plantejar qüestions vinculades amb la identitat de gènere, la diversitat sexual, l'expressió de gènere o l'orientació afectivosexual.

CulturaExposicions
20/02/2019
DivulgArte

Del 29 de gener al 28 de maig - Seu Universitària Ciutat d'Alacant - 20.00 h

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant i la UA organitzen aquest cicle de conferències en el qual intervé, en cada sessió, un artista i un científic/investigador per a divulgar ciència, donar a conèixer investigació i formar en educació artística al públic, mentre descobrim el nexe d'unió entre ambdues disciplines, i sense perdre de vista la nostra intenció-desitge d'impulsar vocacions científiques i artístiques.

CulturaExposicionsDivulgació científicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències
08/02/2019
Paraules visuals. Art i literatura en la col·lecció del MUA

Fins al 25/07
Sala Arcadi Blasco del MUA

El MUA selecciona cada curs acadèmic un conjunt d’obres, entre les més de 1.600 integrades en els seus fons, que permet plantejar una aproximació temàtica, formal i conceptual al patrimoni artístic universitari. Un total de 25 obres formen aquesta proposta multidisciplinària en la qual trobarem diversos poemes que són fonts d’inspiració i creació per als artistes.

CulturaExposicionsEn valencià
24/01/2019
Tornen els "Diumenges al MUA" amb major nombre de propostes

Del 27 de gener al 9 de juny - MUA

L'èxit d'edicions anteriors han portat al Museu de la Universitat d'Alacant a dissenyar un major nombre d'activitats en la nova programació de Diumenges al MUA per al 2º quadrimestre d'aquest curs. 
Deu propostes integren el programa que es durà a terme de gener a juny, amb tallers i espectacles per a tota la família d'11 a 12:30 hores, i amb la incorporació de les Aules de Teatre i Dansa de la UA.

CulturaExposicionsTeatre i dansaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
29/01/2019
Exposicions en la nova programació del Campus d'Alcoi de la UA

Del 4 de febrer al 27 de maig - Cambra de comerç d'Alcoi

"Llenguatge per a la Igualtat. No té nom!" (del 4 de febrer al 25 de març) i "Humor social: prometre fins a ficar" (de l'1 d'abril al 27 de maig) formen l'oferta expositiva del Campus d'Alcoi per a aquest quadrimestre.

CulturaExposicions
16/01/2017
"Contemos cómo pasó", imatges de la nostra vida quotidiana a la fi del franquisme

Eres dels qui guarden fotografies antigues? El projecte Contemos cómo pasó. Imágenes y reflexiones de una cotidianidad (1958-1975) t'anima a participar en l'elaboració d'un arxiu aportant fotografies i altres materials gràfics de caràcter domèstic i privat que arrepleguen diferents escenes de com es vivia a l'Alacant dels últims anys del franquisme. Participa, i no oblides visitar el facebook, on podràs vore les diferents aportacions.  

Cooperació i voluntariat

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464