Saltar apartados
 • UA
 • veu.ua.es
 • Art i exposicions - Notícies publicades en Març, 2016
2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Març, 2016
 • Dimecres, 16
 • Miguel de Cervantes

  Exposició: Cervantes-Shakespeare: dos genis universals

  Dins del programa d'activitats culturals i acadèmiques organitzades pel quart centenari de Cervantes i Shakespeare, la UA ha programat l'exposició "Cervantes-Shakespeare: dos genis universals (1616-2016)". Es pot veure fins al 29 d'abril a la Sala Aifos del Campus (Facultat de Filosofia i Lletres III).

  CulturaExposicionsLiteratura
 • Divendres, 11
 • Tallers

  Museografía i fotografia, els nous tallers que ofereix el MUA per al mes d'abril

  La Universitat d'Alacant presenta dos tallers per al mes d'abril. El dia 12 d'abril començarà el primer taller titulat "Taller de projectes expositius: Museografia, desenvolupament expositiu i sinergies d'experimentació", que té com a finalitat tenir un acostament al context museogràfic amb les seues derivacions i particularitats, així com a la matèria expositiva aplicada i a l'organització projectual.

  D'altra banda, el dia 18 d'abril iniciarà el taller fotogràfic "Racionalisme arquitectònic en la UA", Taller teòric-pràctic sobre l'arquitectura racionalista i el projecte “Racionalisme Llevantí”, en el qual s'aplicaran les metodologies dutes a terme pel Nou Objectivisme (Fotografia racionalista).

   

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...ExposicionsCursos i tallers
 • Dimarts, 8
 • La ciudad de las redes sociales

  La ciutat des de les xarxes socials

  Aquesta exposició és una iniciativa d'un grup de professors de l'Àrea d'Urbanística i Ordenació del Territori de la Universitat d'Alacant. Es tracta d'una mostra gràfica que presenta la trajectòria d'una sèrie d'estudis que s'han realitzat entorn del reconeixement de dinàmiques i fenòmens de la ciutat i el territori a partir de la informació oberta i pública que ofereixen les xarxes socials i els serveis web. La mostra comprén treballs desenvolupats en tots dos àmbits, docent i investigador, distingint tres temàtiques dins de cadascun d'ells.

  CulturaExposicions
 • mulier

  Mulier, mulieris exposa la seua 10a edició al MUA

  Del 10 de març al 29 de maig - MUA

  La Convocatòria d'Arts Visuals Mulier, mulieris arriba a la seua 10a. edició com a projecte vinculat al gènere. Després de la recepció de 164 projectes, el jurat ha seleccionat 20 propostes de diferents països. Els treballs mostren altres formes alternatives de feminitat i indaguen sobre el matriarcat, la poligàmia, la violència de gènere o el paper de la dona en la mitologia i la història. L'exposició és podrà visitar del 10 de març fins al 29 de maig al MUA.

  CulturaExposicions
 • Divendres, 4
 • Foto expo mua

  Y tú ¿por qué eres negro? El projecte fotogràfic de Rubén H. Bermúdez al MUA

  Exposició fotogràfica de Rubén H. Bermúdez, un viatge personal on el autor es qüestiona la seua negritud a partir d'un descobriment personal: la presència d’esclaus africans entre els segles XV i XIX al poble natal del seu avi, Burguillos del Cerro. Fins al 10 d'abril al MUA.

  CulturaExposicionsCrítica
 • Tornar al tauler principal

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464