Saltar apartados
 • UA
 • veu.ua.es
 • Art i exposicions - Notícies publicades en Setembre, 2020
2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2020
 • Dimecres, 30
 • Retrats. Antològica de José Cerezo- MUA

  Retrats. Antològica de José Cerezo

  Del 30 de setembre a l'1 de novembre - MUA

  A través d'una trentena d'obres de l'artista alacantí, principalment pintures, aquarel·les i dibuixos, la mostra ofereix un recorregut per la trajectòria d'aquest pintor autodidacta que ha dedicat la seua vida a l'art com a artista i com a docent.

  CulturaExposicions
 • Divendres, 25
 • felix6

  Exposició Chats with Félix. Un diàleg fotogràfic a través del temps

  La sala Aifos alberga, del 28 de setembre al 10 de novembre, l'interessant projecte del fotògraf croat Mitar Terzic, un diàleg fotogràfic entre dos artistes que pertanyen a diferents èpoques. Cada fotografia és una història, una espècie de conversa, confrontació i contemplació del pas del temps. L'exposició s'inaugura el 28 de setembre, a les 19.00 hores.

 • Dimecres, 23
 • tempsdart

  El MUA inaugura 'Temps d'Art' 2020, amb les propostes plàstiques seleccionades per la Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la UA

  Els artistes seleccionats enguany per a rebre aquestes beques han sigut Pep Cantó, Jaume Cremades i Andreu Alcaraz Valls, les obres dels quals formen l’exposició «Temps d’Art 2020» que s’inaugura en el Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) el divendres 25 de setembre a les 20 hores. Les propostes plàstiques dels tres artistes s’exposaran en la sala El Cub i podran visitar-se fins al 15 de novembre.

 • Dimarts, 22
 • humorsocialseptiembre2020

  La UA inaugura de manera presencial l'exposició d'Humor Social 'La Terra: un planeta sense pla B'

  La Mostra d’Humor Social de la Universitat d’Alacant i l’Associació de Dibuixants FECO Espanya compleix vint anys amb una exposició especial molt internacional, dedicada en aquesta edició a «La Terra: un planeta sense pla B». La mostra, que s’ha pogut veure en format en línia des del mes de maig passat, es presenta ara de forma presencial i es podrà visitar del 23 de setembre fins a l’11 d’octubre, a la sala Trànsit de l’aulari II del campus universitari.

 • Dijous, 17
 • corpografias

  Exposició CORPOGRAFIES. El cos en la col·lecció del MUA

  Disset artistes ens ofereixen, a través de múltiples tècniques, disset mirades en les quals el cos imaginat, fragmentat, simbòlic, divers, construït, ferit, migrant… es converteix en vehicle per a l’autoconeixement, la reivindicació, el respecte o la integració social. La mostra es podrà visitar del 17 de setembre de 2020 al 31 de juliol de 2022, a la sala Arcadi Blasco del MUA.

  CulturaExposicions
 • Dimecres, 16
 • exporesidenciasmua

  Exposició PLUS VI RESIDÈNCIES DE CREACIÓ I INVESTIGACIÓ ARTÍSTICA en el MUA

  El MUA mostra el resultat dels projectes seleccionats en la 6a edició de la convocatòria PLUS, que té com a propòsit donar suport, promocionar i difondre la creació i la investigació artística, i les acosta a la ciutadania. En aquesta convocatòria pública s’han triat 5 projectes, presentats per quatre artistes i un col·lectiu creatiu. Projectes artístics de pintura, escultura, fotografia, vídeo, instal·lació… que han desenvolupat els residents en les dependències del MUA entre el 7 i el 18 de setembre.  La exposición podrà visitar-se del 18 de setembre al 18 d'octubre, a la sala Sempere.

 • cartelerabenedetti

  Exposició "Mario Benedetti i la Universitat d'Alacant (1990-2003): Defensa de l'alegria", a la Sala Aifos

  Amb motiu de la celebració del centenari del naixement de Mario Benedetti, del 14 al 25 de setembre podrem visitar l'exposició organitzada pel Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti i la Universitat d'Alacant, que presenta un recorregut per les deu visites que l'escriptor uruguaià va realitzar al nostre campus, entre 1990 i 2003, i pretén mostrar l'estreta vinculació que li va unir a aquesta institució.

 • Dimarts, 15
 • tandem

  El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acull del 17 de setembre al 18 d'octubre l'exposició Tàndem Mupia 2020

  L'exposició reuneix obres d'alumnes i professorat del màster en Projecte i Investigació en Art de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, comissariada pel professor José Luis Lozano, i estableix una connexió de treball en grup i el concepte del col·lectiu amb manifestacions artístiques que tenen la seua gènesi en el si de la institució universitària.

 • Dijous, 10
 • residencias

  Els guardonats en la «Convocatòria de les VI Residències Plus de Creació i Investigació Artística 2020 del MUA» comencen els seus programes

  Els artistes seleccionats realitzen el seu projecte artístic en les dependències del museu universitari, convertint-ho en un espai de creació i recerca multidisciplinària. Les obres resultants seran exposades en el MUA. A més, aquestes residències es complementen amb trobades amb diferents agents culturals per a potenciar la projecció i la professionalització dels artistes.

 • Dimecres, 9
 • arquitec

  La UA presenta l'exposició "Arquitectura i paisatge: mirades al Territori" en la seua Estació Científica Font Roja Natura

  L'exposició està integrada per una sèrie de panells sobre els quals es projecten diferents mirades sobre el paisatge, atenent diverses disciplines. Sis projectors donen moviment a aquestes imatges i es completen amb un setè per a cites bibliogràfiques d'autors que parlen sobre paisatge. Inauguració: dijous 10 de setembre de 2020, a les 13 hores. Podrà veure's fins al 10/9/2022 en horari de dilluns a diumenge de 9:30h a 14h.

  CulturaExposicions
 • Dilluns, 7
 • Expopacific

  Exposició PACÍFIC, ELS DUES ROSTRES D'UN OCEÀ

  Del 7 de setembre al 7 d'octubre podem visitar, a la sala Juana Francés de la Seu ciutat d'Alacant, aquesta mostra en la qual el fotògraf Pablo Bernabeu ofereix una magnífica col·lecció de fotografies després de diversos viatges a dos dels vessants del Pacífic: Cambodja i Vietnam d'una banda, i el Perú per l'altre. Una exposició que se centra en les persones de tots dos pobles, en els seus rostres, en les mirades oposades, però complementàries, que descobreixen a l'espectador, les dues cares d'un mateix oceà. Coordina: Fundació Mútua Llevant.

 • Dijous, 3
 • ModernismoSede

  Exposició Modernisme & Invenció en la Seu ciutat d'Alacant

  En la mostra que podrà visitar-se a la sala Miguel Hernández de la Seu ciutat d'Alacant, del 7 de setembre al 7 d'octubre, s'exhibeixen algunes peces representatives del Modernisme, màquines i instruments d'aquell coneixement que, contemporàniament al Art Nouveau, donen testimoniatge del desenvolupament tecnològic que va canviar la manera de viure definitivament. Coordinació: Fundación Mutua Levante

 • Tornar al tauler principal

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464