Saltar apartados

Exposicions

Banner ACUA
banner-jano
banner_tallers1718segon

Activitat expositiva

12/12/2018
Trobades d'Art Contemporani 2018

La Universitat d'Alacant i l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert, inauguren una nova edició dels Trobades d'Art Contemporani (EAC), el divendres 11 de maig als 19:30 hores, en la Sala El Cub del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). La mostra romandrà oberta al públic fins al 21 de juliol

12/12/2018
Resolució de la IV Convocatòria MUA de Residències de Creació i Recerca Artística.

Resolució (19 de juny de 2018)

BORSA DE PRODUCCIÓ DELS PROJECTOS:

  • Miguel Sellers Reig (aka Mighty Mise)
  • Rafael Fuster Bernal
  • Diana Lozano Gómez i Álvaro Jaén López (col·lectiu VAIG DONAR + LA GROUP)
  • Leonardo Ahr
  • David Scognamiglio

BORSA DE VIATGE I ALLOTJAMENT:

  • David Scognamiglio
12/12/2018
Exposició sobre el temps i l'espai a través de claus estètiques heterogènies, en el MUA

La Sala Eusebio Sempere del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) albergarà l'exposició col·lectiva "Narratives en els fissures de l'espai i el temps".
L'acte inaugural tindrà lloc el divendres 9 de novembre, als 19 hores en el MUA, i la mostra estarà oberta al públic fins al 13 de gener de 2019.

Com a avantsala de l'exposició, Enric Mira, comissari de la mateixa, ha programat dues conferències per a abordar aquest tema en la Seu Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal 4) amb dues dels artistes que formen part d'aquesta mostra.

12/12/2018
El MUA llança una nova convocatòria bianual d'Arts Visuals: Pluri-identitats 2019

Dirigida a artistes de qualsevol sexe, edat i nacionalitat, el termini de recepció dels propostes s'obri dilluns que veu 12 de novembre i finalitzarà el 12 de desembre de 2018, tots dos inclusivament.

S'admetrà qualsevol tipus de disciplina artística i han d'enviar-s'a el correu electrònic:mua.convocatorias@ua.es

12/12/2018
La UA presenta la primera programació cultural en el seu Campus d'Alcoi

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa la primera programació cultural que és durà a terme en el seu Campus d'Alcoi per al primer semestre del curs acadèmic i que estarà marcada per la producció pròpia. Així ho ha confirmat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, qui ha estat acompanyat en la presentació del programa cultural pel regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, Raúl Llopis, i per José Jordá, en representació de la Fundació Mútua Llevant, entitat mecenes del Campus d'Alcoi.

Tres espectacles teatrals, un de dansa i un altre musical, a més d'exposicions, cicles de cinema, jornades i conferències, conformen l'ofereix per al primer semestre del curs marcada per la producció pròpia.

12/12/2018
Presentada la nova programació ACUA de setembre a novembre

La nova programació de l'Agenda Cultural de la Universitat d'Alacant (ACUA) ha sigut presentada aquest matí en roda de premsa pel vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés. La programació dissenyada per a aquest nou curs acadèmic inclou 10 activitats culturals, que comprenen teatre, música, dansa i circ, a més d'exposicions i activitats per a tota la família.

12/12/2018
"Temps d'Art 2018", la primera exposició de la Convocatòria d'Art de la Càtedra Antoni Miró

Està integrada per les obres plàstiques de les tres artistes, Mercè Díaz, Luisa Pastor i Silvia Viana, que van resultar seleccionades en la primera convocatòria de beques llançada per la Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani i la Fundació Banc Sabadell.

12/12/2018
'Diumenges al MUA' per a tota la família

Un any més, el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) obri les seues portes amb una nova edició de' Diumenges al MUA'i un ampli ventall d'activitats d'oci familiar que inclouen visites guiades, tallers i jocs per als mesos de setembre a desembre.

El programa per a aquest quadrimestre consta de 8 activitats culturals, amb caràcter gratuït, que es desenvoluparan en la instal·lacions del MUA.

12/12/2018
Cicle "El declivi dels drets humans"

Del 10 al 14 de desembre la Universitat d'Alacant, la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i la Biblioteca Universitària organitzen un cicle en honor al 70 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. En est, podrem gaudir d'exposicions, conferències, debats, cicles de cinema, accions urbanes, lectura de la declaració, etc.

16/01/2017
"Contemos cómo pasó", imatges de la nostra vida quotidiana a la fi del franquisme

Eres dels qui guarden fotografies antigues? El projecte Contemos cómo pasó. Imágenes y reflexiones de una cotidianidad (1958-1975) t'anima a participar en l'elaboració d'un arxiu aportant fotografies i altres materials gràfics de caràcter domèstic i privat que arrepleguen diferents escenes de com es vivia a l'Alacant dels últims anys del franquisme. Participa, i no oblides visitar el facebook, on podràs vore les diferents aportacions.  

Cooperació i voluntariat

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464