Saltar apartados

Literatura

Banner InteractUA

Activitat literària

06/04/2020
Escriure la quarantena. Projecte del Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti

Escriptors com Ana María Shua, Piedad Bonnett, Fernando Iwasaki, Ana Merino, Alonso Cueto, Raúl Zurita o Margo Glantz participen amb les seues reflexions o les seues creacions sobre com canalitzar el nostre pensament a través de l'escriptura en aquest temps de confinament. El CeMaB compartirà en les seues xarxes un vídeo diari. Els vídeos estaran disponibles en el Canal Multimèdia del CeMaBCanal Youtube (CeMaBUA) i Xarxa Social Facebook.

CulturaLiteratura
06/04/2020
Vídeos publicats pel CEMAB per a celebrar el dia internacional de la poesia

El Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti va convidar a una sèrie d'escriptors, docents i amics, a recitar versos de l'insigne escriptor Mario Benedetti, per a celebrar el dia internacional de la poesia, l'any del Centenari de #Benedetti.

CulturaLiteratura
05/04/2020
S'ajornen totes les activitats del CeMaB

Seguint recomanacions de les autoritats sanitàries i acadèmiques, a causa de l'avanç del COVID-19, queden ajornades totes les activitats acadèmiques i culturals del CeMaB fins a un altre avís. Roman oberta fins al 15 d'abril la matrícula per al Congrés Internacional 100 anys de Mario Benedetti, a celebrar en el CeMaB del 21 al 23 d'octubre de 2020.

CulturaLiteratura
11/03/2019
Naix la revista del Grau d'espanyol: llengua i literatures de la UA

Amb motiu del naixement de la revista Vírgula, elaborada per professors i alumnes del Grau d'espanyol: llengua i literatura, entrevistem el seu director i un dels editors.

CulturaLiteratura
Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti

El CEMAB desenvolupa relacions de la UA amb diferents institucions acadèmiques i culturals de l'àmbit geogràfic llatinoamericà, i de l'àmbit europeu centrat en els estudis llatinoamericans, que han sigut fonamentals per a la política d'internacionalització de la institució.

+ información

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464