Saltar apartados

Literatura

Banner Talleres Culturales segundo cuatrimestre 2020-21
Banner expo Enrique Cerdan Tato MUA
Banner Collages Benedetti
Banner InteractUA
banner_veu_concurso_cast

Activitat literària

23/12/2020
Taller d'escriptura i interpretació de monógogos

Matrícula a partir de l'11 de gener

Del 23 de febrer al 25 de març coneixeràs les claus i codis de l'escriptura i la interpretació del monòleg, i realitzaràs una pràctica d'escriptura d'un monòleg personal, a partir de diferents propostes, i una pràctica d'interpretació del monòleg personal, oberta al públic.

CulturaTeatre i dansaLiteratura
23/12/2020
Taller d'oratòria: demane la paraula

Matrícula a partir de l'11 de gener

Els instruments amb els quals compta l'ésser humà per a la comunicació oral són la veu, el cos i la paraula. Aquest curs t'ofereix eines innovadores per a optimitzar els teus propis recursos, des d'una perspectiva creativa i lúdica, i convertir el fet de la comunicació en un art.

Cultura
23/12/2020
Curs d'introducció al podcasting en l'oferta de tallers del Servei de Cultura

Matrícula a partir de l'11 de gener

¿Coneixes les oportunitats que ofereix el podcasting com a eina de comunicació?. Aquest curs t'ofereix una formació pràctica per a elaborar un podcast des de zero, amb una inversió econòmica mínima, i t'ensenya les estratègies de màrqueting online per a promocionar-ho, guanyar major visibilitat i aconseguir ingressos.

CulturaLiteratura
23/12/2020
Curs d'escriptura Creativa. Introducció a l'ofici narratiu-poètic

Matrícula des de l'11 de gener

En aquest il·lustratiu curs realitzaràs un recorregut lector a variats corrents estètics, que van des de la literatura clàssica fins a la literatura contemporània, implementat amb exercicis pràctics.

CulturaLiteratura
15/12/2020
15/12/2020 Exposició «Enrique Cerdán Tato, memòria del compromís» en el MUA

14.12.2020-17.01.2021 - Sala Polivalent

La mostra pretén reunir un panorama general de l'escriptor, crític literari, professor, periodista, cronista d'Alacant i Premi de les Lletres Valencianes, gràcies al seu fons documental, cedit generosament per la seua família a l'Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant. A partir del 20 de gener l'exposició podrà visitar-se en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

CulturaExposicionsLiteratura
10/12/2020
L'escriptora Rosa Montero participa en una trobada online convidada per la Seu ciutat d'Alacant

Divendres 11 de desembre, a les 19.00 h.

Durant l'acte es presentarà l'antologia: «Labios rojos, chocolate y una rosa» i els dos volums, «Carmín» i «Chocolate» que formen «En cuentos con Rosa. Historias de dos personajes», llibres que recopilen els 168 contes escrits durant el confinament per autors de 23 països arran dels directes setmanals amb Rosa Montero. A més, l'escriptora parlarà del seu últim llibre «La buena suerte». Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/dxt-vfee-wcm

CulturaLiteratura
27/11/2020
Convocatòries artístiques de la plataforma InteractUA

Si eres  alumn@ de la UA i pertanys a la plataforma InteractUA, la comunitat per a la difusió i interacció del talent artístic en la Universitat d'Alacant, presenta't a les seues noves convocatòries d'Arts Visuals i Literàries, Noves Narratives Audiovisuals i Propostes Musicals, amb les quals pretén donar suport al talent creatiu de l'alumnat de la UA i ésser un aparador dels projectes més innovadors.

18/11/2020
Concurs Collages poètics a Mario Benedetti

Presentació de treballs fins al 15 de desembre de 2020

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant, el CeMaB i el MUA convoquen el concurs «Collages poètics a Mario Benedetti» amb motiu de la celebració del centenari del naixement de l'escriptor uruguaià Mario Benedetti. Aquesta activitat està oberta per a qualsevol persona que pertanga a la comunitat universitària de la UA.

05/11/2020
18a Edició del Concurs Universitari Sambori de Narrativa Curta en Valencià

Fins al 15 de març 2021

La Fundació Sambori en col·laboració amb les universitats públiques valencianes convoca la divuitena edició del Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià dins del context dels Premis Sambori 2021. Pot participar qualsevol estudiant de les universitats col·laboradores.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...LiteraturaEn valenciàCursos i tallers
28/10/2020
La Seu Universitària d'Elda commemora el centenari del naixement de Benedetti

Es compleixen cent anys del naixement del poeta i escriptor uruguaià Mario Benedetti i per a celebrar aquest aniversari, la Seu Universitària d'Elda s'uneix als actes commemoratius organitzats per la Universitat d'Alacant a través del Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti (CeMaB).

Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti

El CEMAB desenvolupa relacions de la UA amb diferents institucions acadèmiques i culturals de l'àmbit geogràfic llatinoamericà, i de l'àmbit europeu centrat en els estudis llatinoamericans, que han sigut fonamentals per a la política d'internacionalització de la institució.

+ información

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464