Saltar apartados

Música

Banner concierto primavera Coral UA 5 junio 2019 Paraninfo UA
bannerveu_general_SEGON
Bienvenida

Activitat musical

12/03/2019
Cicle de concerts dels alumnes del Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica a les Seus Universitàries

Del 13 de març al 7 de juny - Seus Universitàries

El proper dimecres 13 de març a les 19.00 h. comença un cicle de concerts oferits pels alumnes del Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica en diferents Seus Universitàries de la Universitat d'Alacant i a l'Aula Universitària d'Aigües.
L'entrada és gratuïta per a tots el concerts fins completar l'aforament.

CulturaMúsica
11/03/2019
La revista 'Música Zero' i el seu vincle amb la UA

Entrevistem el director de la revista Musica Zero, una revista de difusió musical molt vinculada amb la nostra universitat i el seu alumnat especialitzada a donar cabuda a grups emergents de la província d'Alacant.

CulturaMúsica
04/03/2019
La UA acull la celebració de tres cursos de producció musical

Març, abril i maig de 2019 - Divendres vesprada i dissabtes matí

El DCCIA de la UA i Momutec organitzen un total de tres cursos de producció musical que donaran començament el pròxim 8 de març en els quals s'abordaran tots els processos de la producció musical: iniciació a la producció musical, mescla de so i síntesi de so musical.

CulturaTecnologiaMúsica
18/02/2019
Cicle de Música Contemporània

15 de febrer i 15 de març - Calme de Sant Fernando, 40 - 20.00 h

18 de maig - Calme de Ramón y Cajal, 4 - 12.00 h

El Servei de Cultura de la UA i la Seu Ciutat d'Alacant posen marxa aquest cicle amb tres concerts per a gaudir de la música de cambra dels segles XX i XXI: El duo de saxos format per Jesús Núñez i Lidia Muñoz, el duo de l'oboè Jacobo Díaz i l'actriu Cynthia Luque, i la pianista Silvia Gómez.

CulturaMúsica
06/02/2019
Cicle de concerts de guitarra clàssica 2019

Del 27 de gener al 9 de juny - LAB 15 Palau del Portalet, Alacant

Gaudeix, fins al mes de juny, del cicle dels recitals d'alumnes del Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica de la UA, en un espai tan suggeridor com el Palau del Portalet (carrer Llauradors, barri antic d'Alacant).

CulturaMúsica
12/12/2018
La música que et sona - III cicle de música de cambra

Entre els mesos de desembre a maig podrem gaudir d'una sèrie de concerts en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4) als 20.00 h. Aquest cicle ha sigut organitzat per aquesta seu i per l'Associació de Música de cambra d'Alacant (AMCA). Està dirigit per Victoria Marque i Daniel Curichagua.

 

12/12/2018
La UA presenta la primera programació cultural en el seu Campus d'Alcoi

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa la primera programació cultural que és durà a terme en el seu Campus d'Alcoi per al primer semestre del curs acadèmic i que estarà marcada per la producció pròpia. Així ho ha confirmat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, qui ha estat acompanyat en la presentació del programa cultural pel regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, Raúl Llopis, i per José Jordá, en representació de la Fundació Mútua Llevant, entitat mecenes del Campus d'Alcoi.

Tres espectacles teatrals, un de dansa i un altre musical, a més d'exposicions, cicles de cinema, jornades i conferències, conformen l'ofereix per al primer semestre del curs marcada per la producció pròpia.

12/12/2018
Renovat el conveni de patrocini de l'OFUA amb la Fundació Manuel Peláez

La Fundació Manuel Peláez i la Universitat d'Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l'Orquestra Filharmònica de la UA. L'acord ha sigut rubricat en el despatx rectoral per la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles i pel rector de la Universitat, Manuel Palomar.

Aula de música

El Aula de Música realiza actividades con un doble objetivo: ser un lugar de encuentro y especialización musical para toda la comunidad universitaria, y propiciar la difusión de la música por medio de conciertos dirigidos a todos los públicos

+ información

Agenda de concerts

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464