Saltar apartados

Música

Banner concerts nadal OFUA 2019
banner_cultura_coral
Banner InteractUA

Activitat musical

28/11/2019
Arriben els Concerts d'Hivern de la Coral de la UA

La Coral Universitària anuncia el seu tradicional cicle de concerts nadalencs de desembre, que enguany els portarà al Paranimf de la UA (dimecres 4 a les 20h), a la Basílica de Santa Maria d'Alacant (divendres 20 a les 19.30h, en col·laboració amb la Junta de Germanors i Confraries de la Setmana Santa) i a l'Auditori Municipal Fernando Martínez Beltrán de Monforte del Cid (diumenge 22, al costat de la Coral Monfortina, amb horari per determinar).

CulturaMúsica
28/11/2019
Reconeguts músics imparteixen tallers de formació instrumental als integrants de l'OFUA

Durant el cap de setmana del 23 i 24 de novembre, el violinista Enrique Palomares i el clarinetista Luís Méndez Chaves han impartit als integrants de l'OFUA, respectivament, tallers instrumentals de cordes i de vent i percussió. Gràcies a tots dos, els joves músics de l'OFUA han accedit a una experiència formativa enriquidora que a més els prepara per al pròxim cicle de concerts de Nadal.

CulturaMúsica
20/11/2019
Cicle de Concerts de Nadal de l'Orquestra Filharmònica de la UA

Dijous 12, divendres 13 i dissabte 14 de desembre - Elda, Torrrevieja i Alacant

Sota la direcció d'Osvaldo Ferreira, el cicle de Nadal de l'OFUA passarà enguany pel Teatre Castelar Elda, l'Auditori Verge del Carmen Torrrevieja i l'ADDA. En aquest últim escenari, el tradicional Concert de Nadal Rotary-UA serà solidari a favor de la Fundació Obra Mercedària.

CulturaMúsica
17/06/2019
Així va ser l'últim concert de Primavera de la Coral de la UA

El passat 5 de juny va tindre lloc el Concert de Primavera de la Coral de la UA al Paranimf. El concert va comptar amb un repertori molt variat en el qual vam trobar des de clàssics del rock, com Bohemian Rhapsody o un medley dels grans èxits dels Beatles, fins a fragments d'òperes clàssiques, passant per grans representacions de temes de musicals mítics com Els Misserables.

CulturaMúsica
11/03/2019
La revista 'Música Zero' i el seu vincle amb la UA

Entrevistem el director de la revista Musica Zero, una revista de difusió musical molt vinculada amb la nostra universitat i el seu alumnat especialitzada a donar cabuda a grups emergents de la província d'Alacant.

CulturaMúsica
Aula de música

El Aula de Música realiza actividades con un doble objetivo: ser un lugar de encuentro y especialización musical para toda la comunidad universitaria, y propiciar la difusión de la música por medio de conciertos dirigidos a todos los públicos

+ información

Agenda de concerts

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464