Saltar apartados

Música

Banner Coral UA ACUA 2021
banner veu_acua_abril_juny
Banner InteractUA
Banner Talleres Culturales segundo cuatrimestre 2020-21

Activitat musical

05/05/2021
El concert de primavera de la Coral tanca la Programació d'Arts Escèniques ACUA abril-juny

Dimecres 9 de juny - Paranimf de la UA - 19.00 h.

La Coral ens proposa un concert carregat de novetats i suggeriments, amb peces de diferent estils, èpoques i tradicions culturals i musicals: obres de compositores i compositors valencians, peces d'Albinoni i Fauré, òpera, peces adaptades del pop i musicals clàssic en Instanticket.

CulturaMúsica
28/04/2021
El Paranimf es vesteix de rap amb la cantant Tesa

Dimecres 19 de maig - Paranimf de la UA - 19.00 h.

Arrels populars, crítica social, feminisme i festa són els vímets del personalíssim repertori de la rapera Tesa, una de les comptades veus femenines en actiu de l'escena musical en valencià. En els seus temes mescla hip-hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes. Espectacle en valencià. Entrades per invitació en Instanticket.

CulturaMúsicaEn valencià
27/04/2021
«Infanticida», la òpera Electrònica de la Cia. La Infanticida, arriba al Paranimf

Dimecres 12 de maig - Paranimf de la UA - 19.00 h.

El dramaturg i director d'escena Marc Rosich i la pianista i compositora  Clara Peya han creat aquesta òpera electrònica inspirats en l'obra de Víctor Català, (pseudònim de Caterina Albert), un monòleg on el personatge protagonista narra el capítol més dur i cruel de la seua vida. Infanticida parla d'una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. Un esgarrifós relat cantat i patit que atrapa al públic. Entrada per invitació en Instanticket.

CulturaTeatre i dansaMúsica
22/03/2021
IX Cicle de Guitarra Clàssica d'Alacant en l'ADDA

Març - Juny 2021 - ADDA

L'Auditori Provincial de la Diputació d'Alacant és l'escenari de set concerts, a càrrec de professors del Màster de guitarra clàssica de la UA. El diumenge 21 març es va iniciar el cicle amb Tilman Hoppstock. Li seguiran David Russell (11 d'abril), el duo de guitarres compost per Ignacio Rodes i Kyuhee Park (23 d'abril), Manuel Barrueco (8 de maig), Roberto Aussel (30 de maig) i Rafael Riqueni (6 de juny), intèrprets de primer ordre internacional. Les entrades poden adquirir-se en Instant Tiquet i en les taquilles de l'ADDA.

CulturaMúsica
16/03/2021
Exposició «Primavera Musical. La música valenciana reviscola»

Del 18 de març al 30 de juny - Sala Aifos del Campus

La mostra revisa les dues últimes dècades de la música valenciana, en la qual podrem descobrir els grups de música i els artistes, les seues cançons i, a més, una panoràmica general. També es realitza un recorregut que passarà per l'art gràfic, la literatura, els festivals, l'àmbit familiar, les publicacions periòdiques i el vincle amb els estudiants.

CulturaExposicionsMúsica
07/05/2021
Fotografies del concert del Diluvi en el Paranimf

Aquest àlbum de fotos del Facebook de @CulturaenlaUA per a rememorar el gran concert que va oferir el grup musical El Diluvi el dimecres 5 de maig, dins del seu gira Els amants, una nova mirada personal del grup de mestissatge mediterrani a Ovidi Montllor. Fotos: David Carrillo.

CulturaMúsica
30/04/2021
Fotografies de l'actuació de la Fumiga en el Paranimf de la UA

En aquest àlbum de fotos del Facebook de @CulturaenlaUA s'arrepleguen alguns dels moments del concert que la banda valenciana de ska, punk i pop alternatiu La Fúmiga va realitzar el 28 d'abril de 2021 en la UA, dins de la Programació Cultural d'Arts Escèniques ACUA. La Fúmiga va presentar el seu disc Espremedors. Fotografies: David Carrillo.

CulturaMúsica
12/03/2021
L'Orquestra Filharmònica i la Coral de la Universitat d'Alacant s'uneixen al Projecte Europeu MEETS

El Projecte Europeu MEETS (Music in Higher Education to Devolop Transversal Skills) és una iniciativa innovadora que té com a objectiu millorar les habilitats transversals dels estudiants universitaris a través de la música. Compta amb la participació de quatre països: Itàlia, Estònia, Espanya i Suècia.

CulturaMúsica
27/11/2020
Convocatòries artístiques de la plataforma InteractUA

Si eres  alumn@ de la UA i pertanys a la plataforma InteractUA, la comunitat per a la difusió i interacció del talent artístic en la Universitat d'Alacant, presenta't a les seues noves convocatòries d'Arts Visuals i Literàries, Noves Narratives Audiovisuals i Propostes Musicals, amb les quals pretén donar suport al talent creatiu de l'alumnat de la UA i ésser un aparador dels projectes més innovadors.

Aula de música

El Aula de Música realiza actividades con un doble objetivo: ser un lugar de encuentro y especialización musical para toda la comunidad universitaria, y propiciar la difusión de la música por medio de conciertos dirigidos a todos los públicos

+ información

Agenda de concerts

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464