Saltar apartados
2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig
Notícies publicades en Març, 2021
 • Dilluns, 22
 • addaguitarra

  IX Cicle de Guitarra Clàssica d'Alacant en l'ADDA

  Març - Juny 2021 - ADDA

  L'Auditori Provincial de la Diputació d'Alacant és l'escenari de set concerts, a càrrec de professors del Màster de guitarra clàssica de la UA. El diumenge 21 març es va iniciar el cicle amb Tilman Hoppstock. Li seguiran David Russell (11 d'abril), el duo de guitarres compost per Ignacio Rodes i Kyuhee Park (23 d'abril), Manuel Barrueco (8 de maig), Roberto Aussel (30 de maig) i Rafael Riqueni (6 de juny), intèrprets de primer ordre internacional. Les entrades poden adquirir-se en Instant Tiquet i en les taquilles de l'ADDA.

  CulturaMúsica
 • Dimarts, 16
 • primaveramusicalbreve

  Exposició «Primavera Musical. La música valenciana reviscola»

  Del 18 de març al 30 de juny - Sala Aifos del Campus

  La mostra revisa les dues últimes dècades de la música valenciana, en la qual podrem descobrir els grups de música i els artistes, les seues cançons i, a més, una panoràmica general. També es realitza un recorregut que passarà per l'art gràfic, la literatura, els festivals, l'àmbit familiar, les publicacions periòdiques i el vincle amb els estudiants.

  CulturaExposicionsMúsica
 • Divendres, 12
 • coralmeets

  L'Orquestra Filharmònica i la Coral de la Universitat d'Alacant s'uneixen al Projecte Europeu MEETS

  El Projecte Europeu MEETS (Music in Higher Education to Devolop Transversal Skills) és una iniciativa innovadora que té com a objectiu millorar les habilitats transversals dels estudiants universitaris a través de la música. Compta amb la participació de quatre països: Itàlia, Estònia, Espanya i Suècia.

  CulturaMúsica
 • Dimecres, 3
 • venusjornadagradoesp

  Música, poetes contemporànies, taller d'escriptura, franquisme i novel·la històrica, la biblioteca de Benedetti i l'ensenyament de llengües, al març a la Universitat d'Alacant

  5, 11, 12, 22 i 25 de març - En línia

  La VI Jornada cultural online del grau en Español: Llengua i Literatures de la Universitat d’Alacant comença dimecres 3 de març de 2021. Serà en format en línia, prèvia inscripció i en horari vespertí. El programa, pensat especialment per als estudiants del grau en Espanyol de la Facultat de Filosofia i Lletres, està obert a totes les persones interessades.

 • Dimarts, 2
 • acuamarzo

  La programació d'ACUA per al mes de març ens convida a gaudir de l'humor, l'òpera, el teatre i la música clàssica

  Del 4 al 25 de març 2021

  Quatre espectacles en línia constitueixen l'atractiva proposta d'arts escèniques ACUA de març que arranca el dijous 4 amb ¿Micromaqué?, de ClownDestino Teatro, i continuarà el dia 11 amb la retransmissió de l'òpera L'Elisir d'amore, de la Coral de la UA. La representació de La Marea el 18, per l'Aula de Teatre de la UA, el muntatge pel qual va obtenir 18 premis en certàmens internacionals, i la vetlada de música clàssica, amb dos concerts de l'OFUA i el Quartet de corda de la UA el 25 de març, completen el variat programa.

  A més, podrem visitar vuit noves exposicions en el MUA i a la Sala Aifos.

  CulturaExposicionsTeatre i dansaMúsica
 • Dilluns, 1
 • masterguitarra21

  Els estudiants del Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica de la UA ofereixen un cicle de concerts a la Seu Ciutat d'Alacant

  3, 17 i 24 de Març - 19.00 hores - Seu ciutat d'Alacant

  Els estudiants del Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica de la Universitat d'Alacant seran els protagonistes del cicle de concerts Març de Guitarra, que començarà el dimecres 3 de març, a la Seu ciutat d'Alacant, amb l'actuació de Juan José Rodríguez. Durant aquest mes també podrem gaudir de les interpretacions dels guitarristes Hon Ho-Nam i Alfredo Amezcua. El cicle serà presencial, amb aforament limitat, i també es retransmetrà en directe, a través del següent enllaç.

  CulturaMúsica
 • Tornar al tauler principal

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464