Saltar apartados

Música

Banner ACUA
Maga banner
Bienvenida
Formate con la cultura cabeceras-slider-es-01
Formate con la cultura cabeceras-slider-es-02

Activitat musical

12/12/2018
Concerts de Nadal OFUA

L'orquestra filharmònica de la Universitat d'Alacant oferirà tres actuacions nadalenques, una el 13 de desembre als 20.00 h a Cocentaina, una altra el 14 de desembre als 20.00 h a Castalla i, finalment, el 15 de desembre als 20.00 h a Alacant, aquest últim solidari, a benefici de Càritas, en col·laboració amb els Clubs Rotaris. Gerard Pastor serà el director convidat i el responsable del programa que inclou obres de Rossini, Tchaikovsky, Chabrier, Berlioz Suppé i Strauss.

12/12/2018
La música que et sona - III cicle de música de cambra

Entre els mesos de desembre a maigpodrem gaudir d'una sèrie de concerts en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4) als 20.00 h. Aquest cicle ha sigut organitzat per aquesta seu i per l'Associació de Música de cambra d'Alacant (AMCA). Està dirigit per Victoria Marque i Daniel Curichagua.

12/12/2018
Presentada la nova programació ACUA de setembre a novembre

La nova programació de l'Agenda Cultural de la Universitat d'Alacant (ACUA) ha sigut presentada aquest matí en roda de premsa pel vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés. La programació dissenyada per a aquest nou curs acadèmic inclou deu activitats culturals, que comprenen teatre, música, dansa i circ, a més d'exposicions i activitats per a tota la família.

12/12/2018
L'OFUA presenta el seu Concert Solidari de Nadal a benefici de Càrites

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa el tradicional Concert de Nadal Rotary-UA, que interpretarà l'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA) sota l'adreça, per primera vegada, del director convidat Gerard Pastor.

Igual que en els passades edicions, el concert serà a benefici de Càrites i se celebrarà el 15 de desembre en l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA) als 20 hores, amb un preu/donatiu de 15 euros.

12/12/2018
La UA presenta la primera programació cultural en el seu Campus d'Alcoi

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa la primera programació cultural que és durà a terme en el seu Campus d'Alcoi per al primer semestre del curs acadèmic i que estarà marcada per la producció pròpia. Així ho ha confirmat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, qui ha estat acompanyat en la presentació del programa cultural pel regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, Raúl Llopis, i per José Jordá, en representació de la Fundació Mútua Llevant, entitat mecenes del Campus d'Alcoi.

Tres espectacles teatrals, un de dansa i un altre musical, a més d'exposicions, cicles de cinema, jornades i conferències, conformen l'ofereix per al primer semestre del curs marcada per la producció pròpia.

12/12/2018
Ja pots consultar la llista de tallers culturals per al curs 2018/19

Matrícula oberta

Consulta els cursos de cinema, música, teatre, dansa, arts plàstiques, escriptura, periodisme i oratòria que s'impartiran dónes de finals de setembre i fins a desembre i gaudeix dels vacances decidint en quins d'ells et matricularàs. No t'oblides dels Aules Culturals ni dels Tallers de Llengües i Cultures.

12/12/2018
Renovat el conveni de patrocini de l'OFUA amb la Fundació Manuel Peláez

La Fundació Manuel Peláez i la Universitat d'Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l'Orquestra Filharmònica de la UA. L'acord ha sigut rubricat en el despatx rectoral per la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles i pel rector de la Universitat, Manuel Palomar.

Aula de música

El Aula de Música realiza actividades con un doble objetivo: ser un lugar de encuentro y especialización musical para toda la comunidad universitaria, y propiciar la difusión de la música por medio de conciertos dirigidos a todos los públicos

+ información

Agenda de concerts

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464