Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LES PROVES D'ACCÉS PER A LA BANDA FILHARMÒN..ES REALITZARAN ELS DIES 10 I 11 DE NOVEMBRE

LES PROVES D'ACCÉS PER A LA BANDA FILHARMÒNICA DE LA UA ES REALITZARAN ELS DIES 10 I 11 DE NOVEMBRE


La Banda Filharmònica de la Universitat d'Alacant (UA), dependent del Vicerectorat d'Extensió Universitària, ha convocat les proves d'accés del curs acadèmic 2003 / 04 els dies 10 i 11 de novembre, a partir de les 18.00 hores en l'Aula de Música de la Facultat d'Educació de la UA. Els aspirants que desitgen formar part de l'agrupació musical universitària en les especialitats de vent fusta, corda, vent metall i percussió, deuran interpretar fragments d'obres o estudis de lliure elecció propis de l'instrument i presentar la sol·licitud corresponent abans del 9 de novembre en el Punt d'Informació de Cultura (PIC).

Per a presentar la sol·licitud és necessari complir els següents requisits: residir en la província d'Alacant o a la Comunitat Valenciana; no patir malaltia ni limitacions físiques o psíquiques incompatibles amb el normal acompliment de l'activitat musical i tenir una edat màxima de trenta anys, complerts entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2003.

La Banda Filharmònica de la UA ofereix als seus membres crèdits de lliure elecció (per als estudiants universitaris), formació pedagògica i musical, promoció de solistes en concerts de la Filharmònica i de grups de càmera sorgits de la mateixa, i la possibilitat de realitzar una gira nacional i/o internacional. Per a més informació, contactar amb el PIC en el telèfon 965 90 37 25.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464