Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'AJUNTAMENT DE BIAR LLIURA UN GUARDÓ A LA ..LA SEUA CONTRIBUCIÓ AL PROGRÉS DEL MUNICIPI

L'AJUNTAMENT DE BIAR LLIURA UN GUARDÓ A LA UNIVERSITAT D'ALACANT PER LA SEUA CONTRIBUCIÓ AL PROGRÉS DEL MUNICIPI


L'Ajuntament de Biar, dintre del marc de celebració dels XXV anys de la Constitució Espanyola, va atorgar a la Universitat d'Alacant (UA) un guardó commemoratiu per a premiar els esforços de la institució acadèmica en la cooperació al desenvolupament i transformació cultural de la localitat de la Foia de Castalla. El premi va ser recollit pel coordinador acadèmic de la Seu Universitària de Biar, José Luis Gascó Gascó, en l'acte institucional celebrat en la Casa de la Cultura. Després del lliurament del guardó, es va projectar el vídeo 25 anys de llibertat i participació, i es va efectuar la Lectura pública dels Articles de la Constitució Espanyola.
La Universitat d'Alacant, mitjançant l'Extensió Cultural, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Biar, ha realitzat des de l'any 2001 activitats acadèmiques i extraacadémicas amb el propòsit d'aconseguir una major integració entre la Universitat d'Alacant i el municipi. Des que va començar a funcionar la Seu Universitària de Biar s'han realitzat diversos projectes per a difondre el coneixement i la cultura, mitjançant l'organització de recitals, exposicions, obres teatrals, seminaris, congressos, conferències, cursos i jornades, entre altres, amb l'objectiu fonamental d'aproximar la cultura al conjunt de la societat de manera igualitària.
En el conveni subscrit entre la UA i l'Ajuntament de Biar, també es va acordar potenciar la col·laboració en el camp de la informàtica, amb possibilitat d'accés als mitjans que disposen ambdues institucions, l'accés als fons bibliogràfics, la subscripció de contractes d'investigació entre departaments, l'elaboració de dictàmens tècnics a petició de l'Ajuntament i la promoció de la ciència i la cultura entre les persones majors de la Muntanya alacantina.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464