Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • JORNADES AMB EL TALLER DE IMAGEN DE LA UNIV..RESENT I FUTUR DE LA PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL'

JORNADES AMB EL TALLER DE IMAGEN DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT. 'PRESENT I FUTUR DE LA PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL'


El 23 de gener comença en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant les Jornades amb el Taller d'Imatge de la Universitat d'Alacant. Present i futur de la producció audiovisual, en les quals s'efectuarà una revisió del procés de treball i mitjans tècnics empleats en la realització de productes audiovisuals desenvolupats pel Taller de Imagen, un servei universitari creat en 1988 per a cobrir les necessitats audiovisuals del campus. Com resultat del creixement experimentat i de la qualitat dels projectes realitzats, en 1995 el Taller de Imagen es converteix en societat anònima, amb la intenció de continuar avançant de manera independent i d'agilitar la producció. El treball del Taller de Imagen es veu reconegut amb nombrosos premis que avalen les sèries produïdes com Vent de mar (1993), sèrie de documentals submarins realitzada per a Canal 9, Cota Cero (1997), La España sumergida (2000) i Andalucía submarina (2002), entre altres.

Desenvolupament de les ponències
El 23 de gener tindrà lloc la ponència ¿Qué es el Taller de Imagen?, per Txaber Allué Martí, director-gerent del Taller de Imagen, i El proceso de producción audiovisual apoyado en el equipo humano y la tecnología, per Vicente Pascual, ajudant de producció del taller de Imagen. El 30 de gener Experiencias en vídeo promocional. Del concepto a la promoción en trabajos de encargo (Cosmopolitan, Mundomar, Denia: tú sabes vivir, etc.), per Fernando Embid, realitzador del Taller de Imagen; el 6 de febrer El documental submarino. El mar como escenario natural, per José Antonio Moya, realitzador-productor del Taller de Imagen; el 13 de febrer La realización en directo y el reportaje audiovisual. Distintos procesos de realización audiovisual en las figuras de Mario Benedetti y Daniel Viglietti, per Natividad Calleja, realitzadora del Taller de Imagen; el 20 de febrer Infografía. Post producción avanzada, per Patrick Vázquez, infografista del Taller de Imagen. Les sessions es van desenvolupar en la Sala Rafael Altamira.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464