Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA SEU CIUTAT D'ALACANT ACULL UN CICLE DE PONÈNCIES DEDICAT AL PAPER DE LA DONA EN L'ART

LA SEU CIUTAT D'ALACANT ACULL UN CICLE DE PONÈNCIES DEDICAT AL PAPER DE LA DONA EN L'ART


Organitzat pel Vicerectorat d'Extensió Universitària amb la col·laboració del Centre d'Estudis sobre la Dona, el divendres 16 de gener comença el cicle Dones en les arts, cinc reflexions sobre la presència de les dones en diverses manifestacions de la cultura, una de les grans incògnites de la creació artística. ¿Com es va desenvolupar aquest treball?, ¿quins són les grans obres que s'han quedat ocultes en el temps? Les ponències, que s'efectuaran en la Sala Rafael Altamira de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant a les 20.15 hores, tractaran de donar resposta a aquests interrogants.
El 16 de gener es portarà a terme La prisión de cristal, per Begoña Torres, directora del Museu Romàntic de Madrid; el 27 de gener El canon femenino en la música clásica, pel pianista Lucas Carbonell; el 2 de febrer Reductos de la memoria: la mujer en la historia del arte, per Susana Vilaplana, tècnica superior d'Art Valencià del Museu de Belles Arts de València; el 18 de febrer La mujer en la literatura: la historia oculta, per Rosa Monzó, directora de la Biblioteca Gabriel Miró d'Alacant; el 19 El cuerpo aberrante, a càrrec de Marina Núñez, artista i professora de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Vigo, i ¿Diosas o cyborgs?, per Patricia Mayayo, professora d'Història de l'Art de la Universitat Europea de Madrid.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464