Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UNIVERSITAT D'ALACANT CELEBRA UN MENJAR ..NATJAR AL NOU PREMI MAISONNAVE CARLOS MATEO

LA UNIVERSITAT D'ALACANT CELEBRA UN MENJAR PER A HOMENATJAR AL NOU PREMI MAISONNAVE CARLOS MATEO


El pròxim 31 de gener, la Universitat d'Alacant realitzarà un menjar-homenatge en honor de Carlos Mateo per a celebrar la consecució del Premi Maisonnave, guardó que la UA lliura per a premiar una activitat continuada en defensa dels valors cívics i la promoció de l'educació i la cultura en la Ciutat d'Alacant. El menjar es portarà a terme en els Salones Postiguet, al voltant de les 14 hores.
Carlos Mateo, actual gerent de la Fundació Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM), va ser proposat per al premi pel departament d'Història Medieval i Moderna, l'Institut Badia Babel, la CAM, el diari Información, la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, l'Institut Virgen del Remedio i també per adhesions individuals, que van destacar els seus mèrits com impulsor de la cultura a Alacant i en particular per la seua extraordinària sensibilitat i capacitat per a captar els corrents innovadors, artístiques i culturals i difondre-les entre la societat. Cap recordar que Carlos Mateo ha estat el Comissari dels actes commemoratius del V Centenari de la Ciutat d'Alacant i ha dirigit les activitats culturals de l'Institut de Cultura Juan Gil-Albert de la Diputació Provincial.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464