Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UN JAVIER ÁLVAREZ INTIMISTA I ACÚSTIC OMPLI..A SEUA MÚSICA EL PARANIMF DE LA UNIVERSITAT

UN JAVIER ÁLVAREZ INTIMISTA I ACÚSTIC OMPLIRÀ AMB LA SEUA MÚSICA EL PARANIMF DE LA UNIVERSITAT


El jove cantautor Javier Álvarez, que ha contribuït a revitalitzar el panorama de la cançó d'autor a Espanya amb les seues lletres intimistas i la seua particular visió del món, omplirà amb la seua música el Paranimf de la UA dilluns que ve 15 de març, a les 20 hores. Javier Álvarez realitzarà un concert acústic en el qual els fans podran gaudir de les cançons dels seus anteriors treballs (Javier Álvarez, Javier Álvarez dos i Javier Álvarez tres), així com del seu últim LP, Tiempodespacio (2003), que conté cançons com La balada de Lois & Clark, Si te veo o Lover lover lover, entre altres.

Javier Álvarez va néixer a Madrid un 7 d'octubre, fa vint-i-nou anys, en el barri de Quatre Camins. Als onze anys va començar la seua obsessió per la música i va començar a comprar-se discos... passava hores escoltant música. Les seues primeres influències musicals van venir de la mà del quartet Abba. Segons va anar madurant, els seus ídols van canviar: Michael Jackson, James Tylor, els Eagles... Després van arribar les influències del folk i el country: Tracy Chapman, Nanci Griffith, Suzanne Vega.

En 1991 va passar uns mesos a Londres. Allí es va buscar un treball i amb el seu primer sou es va comprar una guitarra. La primera vegada que va tocar davant la gent va ser a una estació de metre madrilenya i, després, en el Parc del Retiro. Estant en el Retiro se li va apropar un agent discográfic disposat a oferir-li diners per les seues cançons, però Javier es va negar. Més tard, la discogràfica va tornar a insistir, però aquesta vegada li van concedir l'oportunitat de gravar un disc.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464