Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • VIOLETA PARRA, JOAN MANUEL SERRAT, RUBÉN BL.. GRANS CANTAUTORS EN LA VEU DE CACO SENANTE

VIOLETA PARRA, JOAN MANUEL SERRAT, RUBÉN BLADES I ALTRES GRANS CANTAUTORS EN LA VEU DE CACO SENANTE


El dimecres 17 de març, a les 20 hores, tindrà lloc en el Paranimf de la Univesidad d'Alacant, l'espectacle Lo mejor de los mejores, un recorregut sobre la vida i obra d'alguns autors i interpretis de parla hispana, realitzats pel compositor i cantant Caco Senante. L'actuació compte amb la narració dels passatges i anècdotes rellevants de la vida de cada artista, així com l'audició de la seva obra principal i una interpretació en directe. S'interpretaran temes de Rubén Blades (Panamà), Chabuca Granda (Perú), Juan Luis Guerra (República Dominicana), Violeta Parra (Xile), Pablo Milanès (Cuba), Joan Manuel Serrat (Espanya), J. Alfredo Jiménez (Mèxic) i Carlos Gardel (Argentina).
Caco Senante es dedica professionalment a la música des de 1975. Durant aquests anys no només ha cantat sobre els escenaris, sinó que ha fet televisió, ha treballat com actor de cinema i en musicals. Estudiós de la música folklòrica sudamericana així com de la caribeña i del bolero, l'artista canari ha gravat discos amb Rubén Blades, Pablo Milanès, Joaquín Sabina, Andy Montañez, Rubén Rada, etc. I ha realitzat gires i compartit escenari amb infinitat d'artistes nacionals i internacionals com Mercedes Sosa, Celia Cruz, Óscar de León, entre altres.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464