Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'ADOSADAS' UNA OBRA DE DONES ESCRITA PER JUAN LUIS MIRA

'ADOSADAS' UNA OBRA DE DONES ESCRITA PER JUAN LUIS MIRA


El 18 de maig s'estrena en el Paranimf de la UA, a les 20 hores, l'obra Adosadas, a càrrec del Teatre Universitari que, sota l'adreça de Juan Luís Mira, ha realitzat una adaptació del clàssic The odd couple de Neil Simons. Adosadas, en paraules de Mira, és "una comèdia, una obra de dones amb sis noies que es reuneixen per a jugar al trivial i que diu molt dels problemes i sentiments del món d'avui". Mira ha destacat el gran treball desenvolupat per les actrius "durant molts mesos", i ha recalcat que es tracta d'una "producció molt especial que agradarà al públic i que itinerará per les seus universitàries de la província".
El Teatre Universitari, fundat en 1989 des del Vicerectorat d'Extensió Universitària amb el nom d'Aula de Teatre, i dirigit pel catedràtic de Llengua i Literatura del IES Jaime II Juan Luís Mira (Oriola, 1955), ha escenificat 17 obres teatrals que li han reportat nombrosos guardons com el Premi del Jurat en la Mostra Internacional de Teatre d'Orense (MITEU), el Premi Nacional de Teatre Amateur Villa de Albos, el Premi 'Alicante a Escena' en dues ocasions i el Premi de Teatres de la Generalitat per la labor de promoció de l'escena universitària en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
Durant el curs acadèmic 2002 / 03, el Teatre Universitari va efectuar el muntatge de Sussi (un musical carnívoro), una comèdia musical basada en la pel·lícula de Enzo Corman La botiga dels horrors, i va escenificar Minim.mal.show, una obra minimalista concebuda per a l'intercanvi cultural amb la Unión Teatral de Romania (UNITER), que es va representar en la localitat rumanesa de Botosani i en el Paranimf de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464