Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ÀMPLIA OFERTA DE CURSOS D'ESTIU EN LES SEUS UNIVERSITÀRIES DE BENISSA, BIAR I COCENTAINA

ÀMPLIA OFERTA DE CURSOS D'ESTIU EN LES SEUS UNIVERSITÀRIES DE BENISSA, BIAR I COCENTAINA


Les seus universitàries de Cocentaina, Biar i Benissa, dependents del Secretariat d'Extensió Universitària de la UA, han concretat un ampli programa de Cursos d'Estiu de diverses disciplines acadèmiques, als quals concorreran al voltant de set-cents alumnes i ciento vint docents. En la Seu de Biar els cursos es desenvoluparan del 12 al 14 de juliol i del 19 al 21 del mateix mes. Noves Tecnologies d'Informàtica i Comunicacions en les Organitzacions Actuals; Disseny de Pàgines Web Dinàmiques Aplicades a la Gestió Turística; Gestió de la Qualitat i el Medi ambient: Estratègies d'Èxit per a la Implantació de les Normes ISO 9001 i ISO 14001 són els cursos que s'impartiran en el primer període, mentre que a partir del 19 de juliol es realitzaran La Importància de la Protecció dels Drets de Propietat Industrial per a les Empreses; Ús, Disseny i Construcció de Bases de dades per a la Gestió Empresarial, i La Festa de Moros i Cristians: Manifestació Popular, Organització Cívica, Sentiment Col·lectiu i Negoci Emergent.
En la Seu Universitària de Cocentaina els cursos s'efectuaran del 5 al 9 de juliol. L'oferta engloba cinc cursos: Els Públics de la Ciència: Espais, Instruments i Discursos de la Popularització de la Ciència; Etnobotànica: Plantes Medicinals, Comestibles, Màgiques i Festives als Comarques Centrals Valencianes; Curs de Comunicació Escrita: Anàlisi i Redacció d'Informes Ténicos i Científics; La Traducció de Textos Especialitzats: Ciència, Tècnica i Altres Àmbits, i Matemàtiques i Investigació Operativa amb Maple i Lindo.
Finalment, en la Seu Universitària de La Marina (Benissa) els cursos s'iniciaran el 19 de juliol i finalitzaran el 23. Quatre són els cursos d'estiu proposats per a aquesta seu: El Cinema i la Ciutat Europea: Cultura, Societat i Urbanisme; La Salut a Europa: Passat, Present i Futur; Atenció a la Diversitat Cultural i Personal a Europa, i L'Europa dels Ciutadans.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464