Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • JON SISTIAGA, LOLO RICO I MIGUEL ÁNGEL ELVI..SISTIRAN ALS CURSOS D'ESTIU RAFAEL ALTAMIRA

JON SISTIAGA, LOLO RICO I MIGUEL ÁNGEL ELVIRA BARBA ASSISTIRAN ALS CURSOS D'ESTIU RAFAEL ALTAMIRA


La Universitat d'Estiu Rafael Altamira, organitzada pel vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA, ha engegat vint-i-tres cursos d'estiu, sis més que el passat curs que començaran el 5 de juliol. El programa recull tots els coneixements i valors universitaris: art, humanitats, ciències socials, ciències naturals i tecnologia aplicada. Aquest any s'espera l'assistència de 250 professors i professionals especialitzats procedents d'Espanya, Europa, Amèrica i Àfrica, que aportaran els seus coneixements a voltant de 1350 alumnes de la UA, universitats espanyoles i de l'estranger. Entre ells es troba Jon Sistiaga, redactor dels serveis informatius de Telecinco i corresponsal en la guerra de L'Iraq, que assistirà al curs Ecologia de la Informació. Anàlisi dels Sistemes Informatius i propostes per a establir un cinquè poder ciutadà; el director del Museu Arqueològic Nacional, Miguel Ángel Elvira Barba, que intervindrà en el curs Escena teatral i societat en la Grècia Antiga; l'escriptora Lolo Rico, creadora del programa La bola de cristal, que participarà en el curs La literatura infantil: comença l'espectacle, o el jutge del Tribunal de Gran Instant La Roche Sud Yon (França), Philippe Picard, que serà un dels ponents del curs La responsabilitat penal dels menors a debat. Així mateix, els participants dels cursos d'estiu podran gaudir d'activitats culturals que es realitzaran durant el desenvolupament dels cursos.
A partir del 5 de juliol fins el 9 de juliol tindran lloc els cursos Càlcul informatitzat de la fertirrigació per degoteig dels cultius arboris; Escena teatral i societat en la Grècia Antiga; La literatura infantil: comença l'espectacle; La responsabilitat penal dels menors a debat; Les tres cultures hispàniques (jueus, musulmans i cristians). Mite i realitat; Masonería i ciutadania; Perspectives Terapèutiques. La Farmacología del Futur; Sismicidad i risc sísmic i Valoració d'empreses i projectes d'inversió mitjançant opcions reals.
Del 12 al 16 de juliol es desenvoluparan els cursos Beethoven i la constitució europea: ètica i democràcia en l'art; L'ensenyament de l'espanyol a estrangers en educació primària i secundària; La Gestió Esportiva a Espanya i les Llicenciatures en Ciències de l'Esport davant els nous reptes educatius i professionals; Els reptes de les polítiques socials i les relacions laborals en el segle XXI; La protecció dels drets fonamentals en l'Espai de Llibertat, Seguretat i Justícia de la UE; Ment i cervell: passat, present i futur, i Noves fórmules en Turisme.
Del 19 al 23 es realitzaran els cursos Avanços en Nutrició Humana. Avantatges i Inconvenients; Ecologia de la informació. Anàlisi dels sistemes informatius i propostes per a establir un cinquè poder ciutadà; L'auge de la mediació. Perspectives actuals i futures; L'epidèmia per violència del company íntim a Espanya. Respostes socials i polítiques; La robòtica en les albors del segle XXI; Les polítiques de joventut en el segle XXI: perspectives i balanç, i Moviments socials avui: avançant cap a una democràcia transformadora.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464