Saltar apartados

TEATRE EN VALENCIÀ EN EL PARANIMF DE LA UA

El dimecres 5 de maig, a les 20 hores en el Paranimf de la UA , es representarà l'obra teatral Això... o no?, a càrrec del Teatre Universitari de la UA. L'obra, dirigida per Tomás Mestre, és fruit del Taller de Teatre Universitari, una iniciativa que conjuga els coneixements de dramatización i expressió corporal pròpies de l'art teatral amb la difusió i promoció del valencià.
Això... o no? intenta reflectir distints tipus de relacions humanes: els conflictes entre pares i fills, els problemes sentimentals de les parelles, els problemes i alegries sorgides de les relacions d'amistat... Tot això a través de distintes seqüències i una posada en escena minimalista. L'obra s'ha inspirat en textos de reputados autors com Sergi Bellvell, Isabel Clara Simó, Paco Mir i Josep Peiró. Tomás Mestre té una àmplia trajectòria com actor i director. Ha col·laborat amb nombroses companyies teatrals entre les quals destaca el grup Els Saineters. Com director ha realitzat les obres El tonto es un sabio, El sexo débil, Històries del Play, Sa i Net, Canal 9 Règim, El verí del teatre, Dones y La mansión del dolor. Les invitacions poden recollir-se en el Punt d'Informació de Cultura (PIC) i una hora abans de l'actuació en el Paranimf de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464