Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'ESCENA TEATRAL I SOCIETAT EN LA GRÈCIA ANT..' EN LA UNIVERSITAT D'ESTIU RAFAEL ALTAMIRA

'ESCENA TEATRAL I SOCIETAT EN LA GRÈCIA ANTIGA' EN LA UNIVERSITAT D'ESTIU RAFAEL ALTAMIRA


Dirigit per Mari Paz López Martínez i Juan A. Roche Cárcel (Professors de la Universitat d'Alacant) i com Secretari Andrés Vinaches Martín (Director del Teatre Clàssic de la Universitat d'Alacant) es va a celebrar en la Universitat d'Alacant, del 5 al 9 de juliol de 2004, el curs Escena Teatral i societat en la Grècia Antiga en el marc de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira El curs Escena Teatral i societat en la Grècia Antiga pretén oferir una visió general del teatre grec antic en la seua faceta dual com document social i cultural, i com text. A més, busca analitzar la seua complexitat i riquesa com espectacle (paraula, música i dansa), així com oferir una informació sobre la història de la Literatura Teatral Grega i sobre el context social i cultural de la Grècia Antiga. Finalment, aquest curs persegueix mostrar el desenvolupament de les qualitats d'adreça i representació de l'alumnat, així com el seu enriquiment com espectador.
Tots els professors que participen en aquest curs són sobradamente coneguts en el món universitari i teatral. Destaquen D. Miguel Ángel Elvira Barba, Director del Museu Arqueològic Nacional; Carlos García Gual, Catedràtic de Filologia Grega i Premi Nacional de Traducció; Domingo Plácido, Catedràtic d'Història Antiga de la Universitat Complutense; D. Alberto Bernabé Pajares, Catedràtic de Filologia Grega de la Universitat Complutense i President del Centre d'Estudis del Pròxim Orient; Dª Rosario Amador, Directora teatral, actriu i Professora d'Interpretació de la Real Escola Superior d'Art Dramàtic de Madrid; D. Antonio López Eire, Catedràtic de Filologia Grega de la Universitat de Salamanca; Dª Rosario García Rodero, Directora del grup de teatre Thíasos; i D. Juan Luis López Cruces, Professor Titular de Filologia Grega en la Universitat d'Almería. El curs es dirigeix especialment a estudiants d'Arqueologia, d'Història Antiga, de Filologia Clàssica, d'Art Dramàtic, d'Antropologia, de Sociologia, d'Humanitats, de Magisteri, Mestres i Professors de Secundària, actors i amants del teatre i de la cultura grega antiga.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464