Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • VINT-I-DUES UNIVERSITATS ESPANYOLES ES COMP..SOBRE ARQUITECTURA I URBANISME UNIVERSITARI

VINT-I-DUES UNIVERSITATS ESPANYOLES ES COMPROMETEN A REALITZAR UNA EXPOSICIÓ CONJUNTA SOBRE ARQUITECTURA I URBANISME UNIVERSITARI


Els dies 28 i 29 de juny es van reunir en la Seu Ciutat d'Alacant els coordinadors culturals de vint-i-dues universitats espanyoles amb el propòsit de definir i concretar el projecte expositiu Imágenes de la Universidad. Arquitectura universitaria: pasado y presente, una iniciativa del Vicerectorat d'Extensió Universitària i la Fundació General de la Universitat d'Alacant, coordinada per María Marco Such.
Després de les diverses propostes efectuades pels representants de les institucions acadèmiques, les Jornades de Treball s'han saldat amb un gran resultat per a la UA: l'engegada a la tardor de 2005 d'una gran exposició que analitzarà mitjançant l'ús de les noves tecnologies l'evolució arquitectònica i urbanística de les universitats participants, amb un interessant contrast entre universitats històriques com la de Salamanca, Santiago de Compostel·la o la Complutense de Madrid i altres de recent creació com la universitat de Cadis, la de Jaén o la Jaume I de Castelló. L'exposició també contarà amb un catàleg finançat per les universitats, un audiovisual de vídeo creació elaborat pel Taller d'Imatge de la UA i activitats culturals paral·leles.
El projecte serà coordinat per un Comitè Executiu liderat per la Universitat d'Alacant, en el qual estaran integrades la Universitat de Cadis (José María Esteban. Arquitecte i Director de l'Àrea d'Infraestructures), la Universitat de Granada (la Universitat de Granada (Esther Galera Mendoza. Directora del Secretariat de Patrimoni), la Universitat de La Laguna (Maurici Pérez Jiménez. Professor de la Facultat de Belles Arts) i la Universitat Jaume I de Castelló (María Cervera i Ángel Portolés. Gestió Cultural Arsipe).

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464