Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL DIRECTOR DEL MUSEU DE CIÈNCIES DE VALÈNC..USURARÀ EL CURS 'NOVES FÓRMULES EN TURISME'

EL DIRECTOR DEL MUSEU DE CIÈNCIES DE VALÈNCIA, MANUEL TOHARIA, CLAUSURARÀ EL CURS 'NOVES FÓRMULES EN TURISME'


Avui divendres 16 de juliol està prevista la ponència de clausura del curs "Noves fórmules en turismo", que impartirà Manuel Toharia, director del Museu de les Ciències de València. Manuel Toharia és un popular periodista especialitzat en divulgació científica, president de l'Associació Espanyola de Periodisme Científic i autor d'una trentena de llibres de divulgació. Així mateix, està previst que Leire Pajín, secretària d'Estat de Cooperació Internacional, clausuri a les 12:00 h el curs sobre "La protecció dels drets fonamentals en l'Espai de Llibertat, Seguretat i Justícia de la UE".
Com professional de la comunicació, la seua activitat se centra des de 1969 en el periodisme i la divulgació científica, en premsa escrita, ràdio, televisió i museus interactius. Entre 1970 i 1979 va ser redactor científic del diari INFORMACIONES de Madrid. A partir de 1980 va dirigir i va presentar diversos programes culturals i científics en TVE, on treballava com redactor científic i "home del temps" des de 1970. Va ser així mateix redactor científic del diari EL PAÍS en 1980 i 1981. Va participar en el llançament de la revista MUY INTERESANTE, i en 1983 va fundar la revista científica CONOCER, que va dirigir fins 1988. Des de llavors ha treballat en la producció de videos i programes televisius de divulgació científica, i en el disseny conceptual d'exposicions i museus interactius de ciència, tecnologia i medi ambient. Manté així mateix des de fa gairebé vint anys espais freqüents sobre temes d'actualitat científica en la cadena SER, i col·labora habitualment en diversos diaris i revistes. És conferenciant assidu per tota Espanya, amb prop d'un centenar d'intervencions cada any. Professor de periodisme científic del Màster de Periodisme de la Universitat Autònoma UAM-EL PAÍS i de l'Institut Espanyol de l'Energia. Ha estat Director del Museu Interactiu de la Ciència ACCIONA (1996-97), a Madrid, i del Museu de la Ciència de la Fundació La Caixa, en Alcobendas (Madrid) fins octubre de 1999. En l'actualitat és el Director del Museu de les Ciències Príncep Felipe, de València.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464