Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • HOMENATGE TEATRAL A VÁZQUEZ MONTALBÁN: 'LLÁMAME BOSTON', UNA ADAPTACIÓ DE JUAN LUÍS MIRA

HOMENATGE TEATRAL A VÁZQUEZ MONTALBÁN: 'LLÁMAME BOSTON', UNA ADAPTACIÓ DE JUAN LUÍS MIRA


El Dijous 15 de juliol, a les 23 hores en la Terrassa de la Seu Ciutat d'Alacant, el director del Teatre Universitari, Juan Luís Mira, realitzarà un homenatge a Manuel Vázquez Montalbán amb l'estrena d'una adaptació lliure de la novel·la El estrangulador, patrocinat pel vicerectorat d'Extensió Universitària. L'obra, titulada Llámame Boston, és un monòleg de cinquanta minuts de durada interpretat per Miguel Esteve, antic alumne del Teatre Universitari, que ha intervingut en Los felices años 20, Minim.mal Show i va ser co-protagonista de la versió de Mira de l'obra de Shakespeare Mucho ruido y pocas nueces.
Llámame Boston relata la història d'un individu amb desdoblament de personalitat que creu ser el estrangulador de Boston. En la novel·la de Vázquez Montalbán es desenvolupa el cas patològic d'un individu cridat Albert Cerrato que es autoidentifica com Albert DeSalvo i diu ser el estrangulador de Boston. Cerrato està condemnat a cadena perpètua en un hospital penitenciari per esquizofrènia. Des d'allí aquest narrador i protagonista, il·lustrat pels seus estudis anteriors i per la literatura mèdica que ha llegit en la seua reclusió, construeix un delirant discurs novel·lístic dividit en dues parts i només interromput, prop del final, per un informe psiquiàtric sobre l'evolució de la seua pròpia conducta en captivitat.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464