Saltar apartados

TEMPS D'ESTIU. ELS MILLORS DESITJOS.

Conclou el curs. I conclou amb la sensació d'un treball intens, però reconfortant. Escrivia Jean Cocteau que "No importa ni l'èxit ni el fracàs sinó haver travessat de part a part un sol cor". I si hem aconseguit travessar, en el bon sentit de la paraula, si hem aconseguit divertir, emocionar, moure a la reflexió, commoure, despertar curiositat, despertar inquietuds, tot el treball desenvolupat des del Vicerectorat d'Extensió Universitària haurà merescut la pena.

Val la pena per la gent. La que ha participat en les distintes activitats, com a públic, com a assistent, com a part activa. Els col·laboradors que han possibilitat traure a sure el barco. La gent que ha treballat des de l'ombra. I els que han treballat des de la llum. Així que no queda més que agrair, sincerament, a totes les persones involucrades, d'una manera o una altra en la dinàmica generada pel Vicerectorat d'Extensió Universitària. I desitjar-vos, a tots, el millor dels estius possibles. Que com en el poema Ítaca, siguen molts els ports recorreguts este estiu, que siga ric en experiències, en coneixement.

Perquè arribarà setembre, i amb ell, el Vice-rectorat apostarà novament per la mobilització cultural: conferències, tallers, cine, música, teatre, dansa, literatura constituiran els nous fronts de batalla. Tornaran els concerts, amb músics com Antonio Vega o María del Mar Bonet, Albert Pla o Quique González, les obres de teatre de Yllana o Atalaya, la dansa d'Ananda Dansa, els programes de ràdio, els tallers del secretariat de Cultura sobre les més diverses disciplines, els concursos, les projeccions de cine, "Un campus de música", el club de lectura, l'òpera, els cicles de conferències, les actuacions de la Banda Filharmònica o la Coral Universitària, l'extensió en els pobles, etc. En definitiva, una invitació a la cultura. En totes les seues manifestacions.

Bon estiu.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464