Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA MATRÍCULA PER ALS TALLERS DEL SECRETARIAT DE CULTURA COMENÇA EL 15 DE SETEMBRE

LA MATRÍCULA PER ALS TALLERS DEL SECRETARIAT DE CULTURA COMENÇA EL 15 DE SETEMBRE


El Secretariat de Cultura obrirà el termini de matrícula per als tallers del curs acadèmic 2004/05 el dia 15 de setembre. En els tallers seran admesos preferentment els alumnes de la UA, el PDI i PAS. En cas de quedar places vacants, s'oferiran a persones alienes a la Universitat. L'assistència als tallers, a més de proporcionar una formació integral, permet l'obtenció de crèdits de lliure elecció en alguns casos. Per a consultar una informació més detallada consultar l'apartat Cursos i tallers de la nostra pàgina. A més dels tallers que a continuació es detallen, els alumnes poden inscriure's en els grups culturals estables Banda Filharmònica, Coral Universitària, Dansa Contemporània, Teatre Universitari, Teatre Universitari Clàssic, Teatre Universitari (en valencià) i Teatre de la Universitat Permanent (només alumnes de la UP).

El Secretariat de Cultura ha optat per oferir una àmplia gamma de possibilitats dintre de diversos blocs temàtics. En relació amb l'Expressió Escrita i Literatura, s'han inclòs els següents tallers: 'Aprende a hacer un periódico y una revista'; 'Escribir para Internet'; 'Curso de Corrección de Textos'; 'Curso de Lectura y Creación Poética'; 'Curso de Narrativa de Ficción'; 'Curso de Novela Negra' y 'Club de Lectura'.

Sobre Cinema s'han dissenyat els cursos 'Historia del Cine Español'; 'Géneros cinematográficos'; 'La ciudad de los cineastas: cultura, sociedad y modelos urbanos'; 'Dirección y producción de cortometrajes de ficción'; 'VIII Seminario de Relaciones entre el cine y la literatura. El género cinematográfico literario: vigencia y revisión'; 'Crítica cinematográfica' i 'Crítica televisiva y lenguaje publicitario'.

Els cursos de Comunicació i Llenguatge són: 'Narración Oral I. Iniciación'; 'Narración Oral II. Recursos de Apoyo'; 'Taller de Voz y Comunicación'; 'Curs de Narració i expressió en valencià "Contem Contes".

Respecte a l'Art i Noves tecnologies els cursos que s'ofereixen són 'Imitar el cine en vídeo doméstico digital'; 'La imagen en la era digital'; 'Creación musical. MIDI, Audio y Nuevas Tecnologías' i 'Diseño con tableta gráfica'.

En les Arts Plàstiques s'han contemplat 'Arte en vidrio'; 'Cerámica'; 'El arte de la fotografía en blanco y negro I y II'; 'Iconos en vidrio' i 'Curso de muralismo a través de la técnica de pintura sobre algodón'.

La Música inclou els cursos 'Años 60 y 70: El r'n'r según sus mejores intérpretes'; 'Guitarra contemporánea'; 'Guitarra flamenca'; 'Percusión'; 'Percusión flamenca'; 'Mundo y formas del flamenco: curso audiovisual sobre su historia, desarrollo y contenidos en el cante, baile y guitarra' i 'Ópera Oberta'.


Els interessats pel teatre poden inscriure's en 'Curso de formación teatral' i 'Curso de Teatro Clásico grecolatino: teoría y práctica'.

Així mateix, les 'Jornades de gestió cultural' s'efectuaran durant el segon quadrimestre.
Relacionats amb Altres continguts socials i culturals es duran a terme els tallers 'Cata de vinos' i 'Taller de dinámica y terapia de la risa'.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464