Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA SEU CIUTAT ALACANT COMENÇA EL CURS AMPLIANT LA SEUA PROGRAMACIÓ AMB NOVES IDEES

LA SEU CIUTAT ALACANT COMENÇA EL CURS AMPLIANT LA SEUA PROGRAMACIÓ AMB NOVES IDEES


El curs 2004-05 la programació de la Seu Ciutat d'Alacant és més àmplia que en l'anterior, i es caracteritza per oferir una cultura de qualitat per a les minories, que reflectisca la pluralitat d'Alacant en els seus enfocaments i expressions, una cultura cívica compromesa amb valors democràtics de convivència i igualtat. El 7 d'octubre es realitzarà la Inauguració Oficial del Curs, amb la ponència de Ricard Pérez Casado '25 anys d'ajuntaments democràtics'. El conferenciant va ser alcalde de València, administrador de Mostar i diputat a Corts Generals. En l'actualitat és director del Institut Europeu de la Mediterrània. La conferència s'efectuarà en la Sala Rafael Altamira, a les 20'15h.
Programació
Les activitats s'agrupen en els programes següents: ALACANTS: anàlisi general de la realitat de la ciutat; UNIDIVERSITAT: reflexions i altres activitats sobre la relació entre el dret a la igualtat i el dret a la diferència; PAÍS/GENTS: sobre el present i el futur del País Valencià; CIUTAT DE LA MEMÒRIA: per a conèixer la història d'Alacant; SEUJOVE: propostes i activitats culturals i formatives dissenyades i fetes per joves. EXTENSIONS; alternatives culturals de tot tipus; LA CONSTITUCIÓ: per a conèixer millor la nostra Carta Magna. També es desenvoluparan diversos CURSOS, CONGRESSOS I JORNADES CIENTÍFIQUES. La SEU CIUTAT D'ALACANT continuarà amb la publicació de la seua col·lecció de llibres amb estudis sobre la realitat ciutadana: "Els llibres de la Seu", i abans de la inauguració del curs, del 30 de setembre al 2 d'octubre, es portarà a terme l'activitat "Tres dies de fang. Aproximació a la ceràmica", tres dies per a conèixer la tradició i l'actualitat de la ceràmica amb exposicions, conferències, projeccions, tallers i taules rodones.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464