Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DEL PREMI MAISONNAVE


La Universitat d'Alacant, per a premiar una activitat continuada en defensa de valors cívics o de la promoció de l'educació i la cultura en la Ciutat d'Alacant, convoca l'III PREMI MAISONNAVE, que duu el nom del Primer Alcalde d'Alacant elegit democràticament. Podrà rebre el Premi una persona, col·lectiu social, institució pública o entitat privada. Es lliurarà un únic Premi i no podrà ser compartit.
La concessió del Premi s'efectuarà pel consell de Govern abans de la conclusió del mes de novembre, a proposta del Vicerectorat d'Extensió Universitària. En l'acta de concessió constaran els motius de la decisió. Fins el 1 de novembre podran remetre propostes al Vicerector d'Extensió Universitària tots els centres de la UA així com institucions, associacions, centres docents, etc. de la Ciutat d'Alacant.
El Premi consistirà en una obra artística creada especialment per a l'ocasió per un artista de reconegut prestigi. El lliurament del Premi es realitzarà en un acte solemne en la Seu Ciutat d'Alacant, en el marc de la celebració del Dia de la Constitució.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464