Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CORROSIVA PARÒDIA ESPACIAL AMB YLLANA TEATRE, AVUI EN EL PARANIMF

CORROSIVA PARÒDIA ESPACIAL AMB YLLANA TEATRE, AVUI EN EL PARANIMF


Avui, 13 d'octubre, a les 20 hores en el Paranimf, la companyia teatral Yllana representarà el seu nou espectacle, 'Star Trip', una paròdia corrosiva sobre les pel·lícules de ciència-ficció de sèrie B amb una cuidada banda sonora i elaborats efectes visuals. L'espectacle comença amb el despertar de la nostra audaç tripulació. La seua lluita per dominar una nau que té vida pròpia, l'ardu dia a dia, i els diferents mons amb els quals van col·lisionant són l'arrencada d'un vertiginós viatge als confinis de la comèdia. Els protagonistes de 'Star Trip' són quatre intrèpids astronautes que duen cinquanta anys hibernant dintre d'una nau espacial que vaga per l'espai, i la missió del qual és trobar vida intel·ligent en l'univers per a, una vegada trobada, liquidar-la.
Yllana es forma en 1991. Des de llavors ha demostrat com fer humor sense paraules en les seues gires per tot el món. Callats però sempre sorollós, els components de Yllana acceleren el llenguatge de l'onomatopeia creant un món surrealista i delirant on tot pugues ocórrer. Des de la seua formació, Yllana ha produït sis espectacles: 'Muu!' (1991), una paròdia sobre la tauromaquia; 'Glub Glub' (1994), en el qual es narren les aventures d'uns mariners absurds; '666' (1998), el més macabre dels seus espectacles, amb el corredor de la mort com teló de fons; 'Hipo' (1999), que conta les peripècies de Moho, un jove que sempre va voler ser policia i descobreix en el sexshop del professor Sadex i el seu ajudant Rabon la base d'operacions d'un malèfic pla: aconseguir un planeta homosexual fins la fi dels temps; 'Rock & Clown' (2000), on la música rock es converteix en el mitjà conductor del peculiar humor mordaz i trasgresor; 'Spingo' (2001), en el qual s'utilitza el ball com mitjà expressiu al servei de la comèdia, i 'Splash' (2002), on tres mariners errantes, sense capità ni disciplina, es veuen immersos en una marejada de situacions còmiques i absurdes.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464