Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'ART CONTEMPORANI PREN LA CIUTAT AMB 'EL ROSTRO EFÍMERO'

L'ART CONTEMPORANI PREN LA CIUTAT AMB 'EL ROSTRO EFÍMERO'


L'exposició urbana 'El Rostro Efímero' es renova amb les noves propostes d'altres cinc creadors: Xavier Arenós, Pepe Calvo, Juan González, Linarejos Moreno i Sibylle Van Remoorter. Del 5 d'octubre al 31 de desembre 'El Rostre Efímer' obre el seu espai expositiu a creadors de fora de la ciutat d'Alacant, tant de la província com de la resta d'Espanya i Europa. En la nova edició predomina la fotografia.
'El Rostro Efímero-Art Públic' planteja una utilització distinta del suport publicitari urbà. Un total de deu artistes estableixen un diàleg entre art i publicitat a través de les seues propostes sobre el format MUPI (panells lluminosos que mostren cartells publicitaris en ambdues cares. De vegades també es troben integrats en les marquesines d'autobusos) de mobiliari urbà destinat a fins promocionals.
El projecte es realitza en dues edicions consecutives, en cadascuna de les quals cinc artistes plantegen un total de deu propostes que es plasmen en cinquanta mupis distribuïts per distintes zones de la ciutat. Cada proposta fonamenta el seu significat a l'enfrontar-se des d'un context urbà al repte d'un espectador, de passada que entrelluca els seus continguts des de l'expectativa de la imatge publicitària.
Sense per això constituir la seua única raó de ser, 'El Rostre Efímero-Art Públic' pretén oferir a tots els ciutadans d'Alacant i als seus visitants, inclosos aquells que habitualment no visiten els museus, un acostament al fenomen de l'art contemporani que contribueixe a subsanar la profunda fisura existent entre l'art actual i la ciutadania. S'ha posat a la disposició del públic interessat un tríptic que mostra la situació dels mupis participants en:

-Punt d'Informació Cultural
-Fundació General (UA)
-Seu Universitària Ciutat d'Alacant
-Patronat de Cultura
-Centro 14
-FNAC
-CAM Obra Social
-El Ring

Fes clic per a ampliar les imatges


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464